Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 21. marraskuuta 2016

Valoa pimeyteen

Harmaata ja hämärää....nyt tarvitaan valoa! Meillä ei suurempia valoja ole, mutta jotain kuitenkin. Ikkunassa olevat tunnelmavalot on edelleenkin kauneimmat,mutta niitä on jo kuvattu tarpeeksi :)
Myös nämä kuistin valot olivat kesänkin paikallaan, tosin valottomana ja oksa kesäisemmin koristettuna. Nyt palaa valot, mutta en ole muuta koristusta ainakaan vielä laittanut kuin tuon (teko)kuusiköynnöksen, pari koristesydäntä jätin kesältä.Eteisessähän on ollut viime joulusta asti nämä valot (jotka eivät myöskään olleet kesällä päällä). Syksyllä, talvella ja kevääseen asti, niin kauan kuin eteisessä tarvitsee valoa, palavat nuo led-valot. Ei joka asian takia tarvitse laittaa isoa valoa (varsinkin, kun samalla katkaisimella syttyy valo turhaan myös eteis-komeroon).Olkkarista löytyy tällaiset pienet paristo-ledit. Kahdet uudet hyvin halvat paristovalot ostin, tässä toiset.Pikkuhuoneeseen tein jouluvalon yhdistämällä kaksi erillistä: joskus kierrätyksestä ostetut sydänvalot ja kartio, jonka alkuperäiset valot on menneet rikki.Ulos pääsivät vihreät valot, jotka on ennenkin olleet ulkona...pimeää on...


Siinä meidän valot. Kirkonkylässä kävimme jakamassa lehtiä. Sinne oli tullut joulukuusi.Pari kuvaa kylältä muutenkin.Tämä kirkko ei ole meidän kylältä vaan Karjalohjan kivikirkko. Silloin kun oli vielä lunta.Kyllä se lumi ihan kivasti valaisisi tätä pimeyttäkin...vai mitä mieltä olette?
4 kommenttia:

 1. Kivat valot, valosarjoista tulee mukavaa hämyistä valoa. Komea kuusi teidän kylällä!
  Mulle talvi on mieluisin ilman lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään yleensä lumesta/talvesta tykkää, mutta kyllä pieni lumikin olisi mukavampaa kuin tämä kuraisuus, märkyys ja pimeä...Iso on kylän kuusi :)

   Poista
 2. Kivoja valoja! Kyllähän lumi olisi ihan kiva sekin. :)
  Blogissani olisi sinulle tunnustus. :) Ehtisitkö poikkeamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritän jossain välissä vastata siihen :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)