Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 15. marraskuuta 2016

Muistoja eiliseltä
Espanjassa "sapattivuottaan" viettävä tyttären perhe on nyt Suomessa ja eilen sain tyttöseni vieraaksi :) Niin kauniina ja ruskettuneena...oli niin mukavaa jutella hänen kanssaan, kun kesällä viimeksi olimme nähneet. Valitettavasti heillä on aika rajallista ja viikonlopun hääjuhlien (miehensä siskon häät) jälkeen on monessa ystävä- ja sukulaispaikassa käyntiä, että oikein kiirettä piisaa...Muistatteko, kun sain keskimmäiseltä tyttäreltä tuliaisia Espanjasta, kun hän oli vierailemassa siellä siskonsa luona...tämän ihanan kakkulautasen ja -lapion.


>

Nyt sain vanhimmalta tyttäreltä tuliaisiksi samaa sarjaa olevan tarjottimen :)

Sain myös Fuengirolan Suomalaisen koulun (jossa kaksi vanhempaa lapsenlastani käy kouluaan) kalenterin ensivuodeksi. Siellä on myös lastenlasten luokkakuvat kuvattuna sisällä kalenterissa :) Nuorempi on neljännellä luokalla ja vanhempi seiskalla.

Eilen kun tytärtä odottelin, niin sain tehtyä valmiiksi erään pitkään odotelleen käsityön. Jos muistatte, niin kesällä kun oli masentunut ja levoton olo, niin virkkasin isoilla puikoilla trikookuteista (= tyttöjen rikkimenneistä yms. paidoista) suorakaiteen muotoisia paloja....ajattelin jo silloin, että jos niistä saisi jonkunlaisen maton. Ja nyt sen sain vihdoin koottua.
Täysin ilmainen, jopa ompelussa käyttämäni jonkunlainen virkkuulanka oli saatua.


Hipsu köllötteli seuranani pikkuhuoneen sohvalla, kun noita paloja yhdistelin.
Mukavaa tiistaita!
10 kommenttia:

 1. Kaunis lautanen+kakkulapio, kiva yhdessä tarjottimen kanssa. Me saamme myös joka joulu lastenlapsista teetetyn kalenterin, se paras lahja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin kaunis tuo lintu-
   /kukka aihe...

   Poista
 2. Ihana tuo tarjotinkin, kivaa, että on nyt oikein setti.
  Voi kun Hipsu makoilee niin tyytyväisen oloisena, uusi peite on varmaan myös mieluinen alusta niin ihmisille kuin kissoillekin. Ihanat värit siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tuon maton aion laittaa pikkuhuoneen sohvan edus matoksi, kunhan milloin siivoan...

   Poista
 3. Tuo lintusarja on kyllä kiva. Ja kalenteri mainio:)

  VastaaPoista
 4. Ihana tapaaminen. =)
  Ja suloiset tuliaiset tyttärillä. =)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)