Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 5. syyskuuta 2016

Kukkia ja verhojaTänään kun miehellä meni kaupunki-asioilla melkein koko päivä, niin tuli mieleen vaihtaa verhot... Sain tämän kankaan (itse asiassa se taisi olla varsin suuri pöytäliina) eräältä ystävältä jo aikaa sitten. Silloin kyllä jo ompelin siitä kaksi verhoa, mutta kun olin juuri laittanut toiset verhot silloin, niin laitoin ne vaan hengarille vinttiin odottamaan aikaa tulevaa. Ja nyt se sitten tuli niiden aika :)
Laitoin ne olkkarin isompaan (eli olonurkkauksen) ikkunaan. Ihan kivat!


Kun noita verhoja ei ole kuin kaksi, niin olkkarin pikku-ikkunaan laitoin beessi-valkoisen verhon pikkuhuoneen ikkunasta. Tämän kankaan sain eräältä tuttavalta jo aikaa sitten, ja silloin ompelin siitä yhden verhon. Sopiihan se väriltään toisen ikkunan verhoihin.Yhden pikkuhuoneen kukkasista nostin tietokonepöydän kulmalle. Tämä taitaa olla Kissus.

Pikkuhuoneeseen laitoin vaan yhden vihreä-valkoisen verhon, sitä ei kuitenkaan saa edes kokonaan eteen vedettyä, koska Enkelinsiipi on kasvanut niin kovasti kesän aikana, vaikka lyhensin sitä alkukesällä.Seuraavat kuvat ovat muuten vaan otettu aamulla makuuhuoneessa:Yllä Hipsu, alla Rasmus.

Nyt tuli ikkunoita kerrakseen :)

2 kommenttia:

  1. Olkkarin verhoissa on kivasti samaa sävyä.
    Mulla on olkkarissa vain yhdet verhot, ei siis molemmin puolin lasia.

    VastaaPoista
  2. Hienolta näyttää. Kumpa vaan innostuisin minäkin ompelemaan, kaipaisin kyllä uusia verhoja.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)