Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 16. syyskuuta 2016

Kuistin kuulumisia

Niin se vaan kuistin kesä hujahti ohi ja tänään kannoin sieltä, yhtä lukuunottamatta, kukat sisälle. Hirveä ongelma mihin ne mahtuu... niinpä siirsin kuistilla olleen pikku "varapöydän" olkkarin ikkunan eteen. Siihen pääsivät pelargoniat ja aiemmin sohvapöydällä ollut santpaulia. Pari kukkaa mahtui pikkuhuoneen ikkunalle vielä ja kiinanruusun jätin toistaiseksi kuistille.
Samalla päätin siivota kuistin syyskuntoon. Keltaisen verhon vaihdoin valkoiseen äidin entiseen röyhelökappaan. "Istuinpenkille" vaihdoin myös äidin entisen poppanan. Tässä muutama kuva kuistilta nyt.
Syksyistä ruokaakin on syöty eilen ja tänään: Kaalipataa ja omenoita. Mietin tekisinkö vielä omenahyvettä, mutta ehkä huomenna.
Eilen illalla, kun miehellä oli menoa kaupungissa, niin kävin siellä sillä aikaa tyttöni luona ja vein hänellekin vähän kaalipataa ja omenoita.


Aurinkoista syksyä sinnekin!

6 kommenttia:

 1. Kiitos, samoin sinne! Kiva kun on aurinkoisia päiviä ollut, kuten sullakin tuossa yhdessä kuvassa aurinko paistaa pöydälle:) Nyt täällä tosin harmaa aamu, kunhan muuttuisi vielä aurinkoiseksi eikä sataisi ainakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on pilvistä nyt. Mutta joo tosi kiva on ollut, kun aurinko on paistellut monena päivänä :)

   Poista
 2. Kodikkaalta näyttää.. mulla olisi sama homma edessä.. kuistin siivoamista ja pelargoniat pitäis pihalta jo sisälle, etteivät kylmety.. jospa tänään saisi jotakin aikaiseksi. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Kurjaa kun meiän kuisti on ihan kylmää tilaa talvella, ei siinä suhteessa ole siitä iloa ...

   Poista
 3. Mukavan näköinen kuisti. Kuinka viileä se on talvella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi viileä, eli melkein yhtä kylmä kuin ulkona, pakkas-asteita, ja auton lämmitysjohdon takia ovikin jotuu olemaan raollaan välillä.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)