Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 5. syyskuuta 2016

Kesäkausi päättyi
Aamulla kävin sauvalenkillä ja sieltä tultua pyörin vähän pihamaalla...siitä tulikin mieleen "riisua" paviljonki. Keräsin sieltä suurimman osan irtotavaroista pois, ja paviljongin verkot ja istuinten päälliset laitoin narulle toivoen, että sen verran aurinkoa ja tuulta olisi, että ne kuivuisivat kosteudestaan.
Keinun päällinen, joka oli siellä myös ollut olevinaan sateensuojassa, oli ihan märkä, niin se jouti suoraan pesukoneeseen. Kyllä se sellainen haikeus iskee, kun raivaa kesää pois :(
Tässä paviljonkia riisuttuna....

....ja sen vaatteet narulla.

Vielä on talon kulmauksessa oleva suojainen nurkkaus suurimmaksi osaksi kesä-asussaan, vaan eiköhän sekin kohta tule "riisuttua". Eipähän tuossakaan ole tullut enää paljoa istuttua.

Pikku tomaatteja, ne jotka vähän punersivat, keräsin ja laitoin aurinkoiselle kuistille kuppiin kypsymään. Suurin osa tomaateista on vielä vihreitä :(
Suomen kesä on liian lyhyt ilman kasvihuonetta... Täytyyhän ne vihreätkin ottaa sisälle ennen pakkasia, jos ne vielä sisällä kypsyisivät.Mutta näillä mennään.

3 kommenttia:

 1. Tuo kesän riisuminen on aina vähän haikeaa tehdä ja minä yritänkin aina tehdä sen niin nopeasti kuin suinkin ja saada tilalle jotain uutta syksyistä tunnelmointia. Yritän kai "huijata" itseäni etten huomaisi kesän loppumista ;)

  VastaaPoista
 2. Päivät ovat nyt täynnä haikeutta kesän päättymisestä. Joka päivä tulee jotain kiikutettua kellariin.
  Hieno pilvikuva edellisessä postauksessasi.

  VastaaPoista
 3. Onneksi on ollut vielä aurinkoisiakin ilmoja!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)