Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 27. syyskuuta 2016

Kaupungissa ja maallaTänään oli taas kaupunkipäivä. Lainakirjat tuli palautettua, syömässä käytyä (diakonia lounaalla) ja kahdellakin kirpparilla poikettua. Rahaa meni ekalle kirppikselle 1,90 e ja toiselle 0,50 e, eli ei pahasti kuitenkaan.
Tässä osa ekan kirppiksen löydöistä eli nuo ihanan väriset metalliset suojaruukut 0,50 e/kpl. Alla oleva kangas on ilmaislaatikosta, aika kiva syksyisen värinen.
Niitä oli ilmaislaatikossa kaksi pitkää ja suht leveää kappaa tai kaitaliinaa, otin ne ihan kankaaksi. Ilmaislaatikosta otin myös nukenvaatteita.
Ostoksia ruukunsuojien lisäksi oli pikkuinen puutuoli (sellainen pienehkölle nukelle sopiva), puinen pieni munakuppi nukkekodin pihakukka-ruukuksi ja lehti, jota selasin päivälevolla :)
Toiselta kirpparilta ostin vain "lusikka-tyyppisen" teesiivilän 0,50 e.

Loput kuvat ovatkin alkuillan lenkiltä miehen ja koiran kanssa. Mies oli eräällä juoksulenkillään "löytänyt" uuden tien ja kiersimme sen :) Kaunis tie ja kauniita maisemia.

Viimeisessä kuvassa on meidän ja naapurin rajalla (naapurin puolella) kasvava kaunis vaahtera komeassa syyspuvussaan. Se näkyy tähän koneelle, niin ihan ikkunasta nappasin kuvan. Oikeasti se kyllä näyttää enemmän oranssilta kuin kuvassa...

Vielä tänään ollaan saatu nauttia kauniista päivästä, tyttären pyykkejä pesin päivällä, niin laitoin vielä ulos kuivumaan. Taidampa kuitenkin yöksi ottaa ne sisälle, kun sateitakin on ilmeisesti lupailtu.

4 kommenttia:

 1. Teillä on siellä kyllä kauniit kävelymaastot ja tuo pihassanne oleva vaahtera on kaunis. Hyvät löydöt kirppikseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä kauniita maastoja :)

   Poista
 2. Kaunis lenkkipolku teillä. Meillä on ollut sadepäivä.Mutta minulla kynttilät palavat, siis lämmintä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on tänään satanut, eilinen auringonpaiste on muisto vain...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)