Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Vilkas viikonloppu
Tämä oli varmaan tämän kesän vilkkain viikonloppu, kun tapasin kaikki lapseni ja lapsenlapseni :)
Perjantai-iltana läksimme vielä seurakunnassa käymään, mutta tiedossa oli, että vanhin poikani tulisi meille sillä aikaa. Jätin hänelle vara-avaimen tiettyyn paikkaan. Seurakunnan tilaisuuden jälkeen otimme kaupungista kyytiin nuorimman tyttöni, kyydissämme oli myös eräs ystävä täältä lähiseudulta. Veimme hänet ensin taajamaan ja sitten ajelimme tänne maalle.
Poika sai nukkumapaikan pikkuhuoneen sohvalta ja tytölle haettiin patjaksi muuntuva rahi vintistä olohuoneeseen.


Saku-sammakko tytön kädellä :)


Seuraavana päivänä tuli nuorempi poikani myös meille. Ja kesän ensimmäinen mölkky-peli tuli pelattua poikien ja tytön kanssa. Vanhin poika voitti kisan.
Tyttö ja vanhempi poika pelasivat myös sulkapalloa. Myöhemmin päivällä tytön ystävätär tuli auton kanssa hakemaan hänet kaupunkiin ja nuorempi poikakin meni myöhemmin oman kaverinsa kyydissä kaupunkiin. Vanhin poika jäi vielä toiseksi yöksi.
Tänään sitten tulivat vanhin tytär lapsineen ja keskimmäinen tytär, samalla kyydillä. Kun heitä oli yhteensä viisi henkeä + vanhin poika + me kaksi, ja ilmakin oli niin kuuman nihkeä pienessä keittiössämmekin, menimme kahville paviljonkiin, siellä oli tarpeeksi tuolejakin :) Ampiaiset vaan pyörivät ympärillämme ja makeiden pullien ympärillä...
Saimme vanhimmalta tytöltä tv:n, kun he muuttavat sinne Espanjaan ihan tuossa tuokiossa. Saamme heiltä myös lainaksi ruohonleikkurin, sopivasti molemmat, koska meillä oli tv jo loppusuoralla (ei pysynyt päällä, ilman että nappula piti tukea tulitikulla, jotta se pysyi alhaalla :) Myös entinen ruohonleikkurimme ei ole enää suostunut käynnistymään :( Lainasimme jo kerran naapurilta ruohonleikkuria. Huomenna tyttö tulee vielä pikaisesti käymään, sitten voikin mennä pitempään, ennen kuin nähdään.
Vanhin poika lähtikin sitten heidän kyydissä taajamaan, josta pääsi linja-autoon ja kohti Turkua.


Päivällä keräsin pari kipollista punaherukoita, edellisestä satsista tein jo kuusi purkkia punaherukka-hilloa...tekisinkö lisää hilloa huomenna, vai keräisinkö lisää marjoja ja tekisinkö mehua....enpä tiedä vielä. Pakastin on ainakin niin täynnä ennestään, että sinne ei paljoa mahdu...Minulla on vintissä kaksi vauvanukkea, Rasmus vartioi niitä :)

Mietin tuossa aiemmin, miten omituista tämä nykyajan työelämä on, toisilla on liikaa töitä ja väsymystä ja toisilla ei ollenkaan...eikö voisi olla jotain tasausta... omassa perheessämme/suvussamme ja ystävissämmekin sen huomaamme.

Hyvää alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Varmasti oli vilkas ja kiva viikonloppu, kun kaikki lapset tulivat samaan aikaan.
  Maailmanmeno on kyllä nyt aika epätasa-arvoista. Söisin, että etenkin nuoret saisivat työtä ja pääsisivät elämässään eteenpäin. Surkeaa, jos elämästä menee toivo ennenkuin se on kunnolla alkanutkaan.
  Rasmuksella on mainio nukkumapaikka. Miten nuo kissat keksivätkään.

  VastaaPoista
 2. Minunkin viidestä lapsesta kaksi on työttömänä, kaksi työssä ja yksi virkavapaalla...
  Kissoilla on aina parhaat paikat :)

  VastaaPoista
 3. Voi millainen "vauvanvartija" sinulla onkaan:) Mutta kyllä oli vilkas viikonloppu sinulla, tosin kiva sellainen, koska kaikki lapsesi kävivät!

  VastaaPoista
 4. On se kiva, jos/kun pari kertaa vuodessa kaikki lapset ovat käymässä, nytkin kyllä jakautui kahdelle päivälle, toiset jo kerkisivät lähteä, kun toiset tulivat :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)