Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 2. heinäkuuta 2016

SalossaVähintään kerran kesässä (vuodessa) käymme Salon reissulla. Yleensä ollaan käyty ainakin yhdellä, jos ei useammalla, kirppiksellä sekä tavattu tuttuja....vaan ei tällä kerralla kumpaakaan.
Kävimme vain torikahvilassa kahvilla ja parissa kaupassa sekä kiertelimme vähän ympäristöä. Kyllä mies kysyi haluanko kirppikselle, mutta en nyt niin erityisemmin halunnutkaan. Tosi vähän olen viime aikoina käynyt kirppiksillä. Eilen tosin poikkesin yhdellä kirppiksellä ja tein vähän ostoksiakin, niin siksi en varmaan tänään niin välittänytkään...kun eilen meni 7 euroa kirppikselle. (Mutta sainpahan sillä rahalla miehelle kengät ja itselleni kolme puseroa + pyykkipoikia :) Ei paha kuitenkaan!Meiltähän on Saloon noin 40 km ja Lohjalle vajaa 30 km, mutta yleensä tulee aina Lohjalla käytyä, kun siellä on vuosia asunut. Salossa tuli vain silloin käytyä enemmän, kun oli mökki noin 20 km:n päässä Salosta. Jo silloin huomasimme, että Salo on kiva kesäkaupunki. Salolle leimansa antaa kaupungin läpi virtaava joki, joka tuo sellaista "merellistä" leimaa veneineen. Salo on myös rautatie-kaupunki.Salon rautatie-asema


Salossa on muutenkin paljon vanhoja kauniita puutaloja...niitä olisi voinut kuvata enemmänkin.


Eilen oli nuorin tyttöni meillä vähän aikaa kylässä, joka oli ihan kiva. Hän pääsi sitten meidän kyydissämme kotiin, kun illalla menimme seurakuntaan. Siellä näytti tulevan vähän väkeä, kun seurakunnan lastenleiri on juuri ja siellä on niin monet seurakuntalaisista, vaan kyllä sitä väkeä sitten kuitenkin kertyi.
Rasmus-kisua ei ole eilen eikä tänään näkynyt ollenkaan, olen ollut vähän huolissani, toivottavasti Rasmus tulee kotiin, ettei sille ole sattunut mitään!
Ehkä se on tapaamassa sitä oranssia kissaa, joka on välillä meidän pihalla käynyt :) Vuoroin vieraissa.Hyvää viikonloppua!
Ps. Muistakaa arvonta alempana!


10 kommenttia:

 1. Minä hehkutan aina Salon toria! Ihanat kukat ja tuoreet vihannekset ja marjat. Puhumattakaan mukavista myyjistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salossa on kyllä hyvä tori! Ja kesällä se iltatori, missä on esiintyjiä :)

   Poista
 2. Salo on kyllä kiva, ja noita upeita puurakennuksia onneksi säilynyt.
  Voi Rasmusta, kun tuolleen huolestuttaa mammaa, tulisi pian kotiin! Näin kesällä kun on lämmin, niin ne ovat mielellään yöt läpeensä ulkona. Siltä osin odotan talvea, vaikka muuten ei ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä siitä, että talvi on yhdessä asiassa hyvä ja se on se, että kissat nukkuu sisällä ja usein vieressäkin :)

   Poista
 3. Vaikuttaakin kivalta kaupungilta tuo Salo. Kirppisjuttut on jänniä, että välillä fiilistä on, toisinaan ei. Ja just tuo, että jos on enemmän jostain ostanut, niin saattaakin sitten tuntua, että on jo ostokset tehty...niin tuttua. Toivottavasti se teidän kisuli on vain kylässä ja kohta palailee kyläreissultaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että Rasmus tulee kotiin, ettei oo mitään pahempaa sattunut ...

   Poista
 4. Salossa olen 17-vuotiaana käynyt, kun olin kesätöissä Högsårassa. Söin jätskiä puistonpenkillä, kun kuski oli parturissa. Muuta en muista : ) Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 5. Salossa olen 17-vuotiaana käynyt, kun olin kesätöissä Högsårassa. Söin jätskiä puistonpenkillä, kun kuski oli parturissa. Muuta en muista : ) Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on kissa ottanut kesärytmiksi olla yöt ulkona ja nukkua päivät sisällä.. Salon tori on kyllä ihan parhautta, erityisesti iltatoritorstaisin.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)