Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 28. toukokuuta 2016

Väsyttää, ärsyttää ja ahistaa...


...eipä kovin piristävältä kuulosta. Hypätkää vaikka yli tän postauksen. Illalla jo masennus iski, vaikka periaatteessa oli ihan kivaa seurakunnassa. Paljon ihmisiä, hyvät puheet ja laulut...ja silti, omat asiat alkoi painamaan niin, että piti mennä pyytämään rukousta ja sit vaan itketti. Kotimatkalla oli jo parempi olo ja ajattelin sen huonon olon menneen, vaan kyllä se tänään taas iski heti aamusta.
Nyt se on jo vähän tasaantunut, mutta siis väsyttää ja myös noita muita otsikon asioita. Pikkuisen (siis hyvin pikkuisen) lenkin kävin Elmon kanssa tekemässä vanhalla tien pohjalla. Se oli niin umpeen kasvanut, kun en ole aikoihin "kerinnyt" siellä käydä, oli kuin viidakossa, melkein ois viidakkoveitsi tarvittu.

Kuullostkin ihan viidakolta, kun linnut piti semmosta meteliä siellä. Käki kukkui, toiset lauloivat ja toiset huutelivat toisilleen, taisivat linnut olla juovuksissa kesästä :) Hipsukin oli lähtenyt mukaan.

Rasmuksesta taas erittäin rento kuva eräältä päivältä...
Taidan tehdä Rasmukset ja mennä sohvalle....lepohetken aika.

6 kommenttia:

 1. Voi olla että lääkkeiden pois jättäminenkin vaikuttaa, mutta ikävää että on murhetta ja huolta. Toivon että asiat alkavat järjestyä. Lepo ja vaikka tv tai hyvä kirja on nyt varmaankin ihan paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että erään lapsen vaikeudet sattuivat juuri tähän lääkkeiden lopettamis - saumaan. Vaan aina kai sitä joku murhe saattaa tulla, niin olisiko mikään aika sopivalääkkeiden lopetukselle, jos sitä ajattelee... :)

   Poista
 2. Taitaa olla masennusta liikkeellä, kun täälläkin on niin vetämätön olo eikä viitsisi sängystä ylös nousta. Minä en uskalla enää edes yrittää lääkkeitten pois jättämistä, kun olen niitä jo yli 20 vuotta syönyt, muutaman kerran yrittänyt lopettaa ja huonosti on käynyt. Mutta muista "Paistaa se aurinko joskus risukasaankin ", joten häntä pystyyn vaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko tämä raskas pilvinen sääkin osa-tekijä, kun kuulin, että monella oli eilen ollut raskas olo...ja samanlaisena tuo sää tuntuu jatkuvan...ehkä kuitenkin on vähän kirkastunut :)

   Poista
 3. Jotkut aamut on sellaisia ,että jo heti aamusta tuntuu ikävältä. Aina ei siihen osaa mitään syytä edes mainita, joskus taas niitä aiheita kyllä riittää ihan nimetäkin. Valoisia päiviä sulle toivon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä nyt parempi olo onkin. Vielä kun alkaisi aurinko paistaa, niin sekin piristäisi :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)