Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Toukokuun ensimmäinen
Hyvää Vappua vielä kerran!
Itsellä oli vaihteleva vappu. Aamulla lähdettiin kaupunkiin yhteiskristilliseen ulkoilma-vappu-tapahtumaan. Sää oli komea ja koko ajan lämpeni. Hyvät olosuhteet mukavalle tilaisuudelle. Vaan kuinkas sitten kävikään...mies ajattelemattomuuttaan , ja tuskin pahaa tarkoittaen, pahoitti mun mieleni ja mulla meni tilaisuuden loppuosa pilalle...piti lähteä syrjemmälle, kun itku kaihersi kurkussa. Läksin etsimään kaupungilta vessaa, ihan tarpeeseen :), niin samalla sain olla yksin. Takaisin tulin kiertotietä ja jäin taaemmalle kuuntelemaan ja katselemaan porukkaa...kun mulle tulee tulee paha mieli, niin haluaisin olla vaan yksin. Mutta onneksi ystäväni tuli siihen ja hänen kanssaan vähän juteltuani, hän pyysi mua lähtemään heille, kun asuvat ihan vieressä.
Siellä kahviteltuani ja juteltuani olikin parempi olo ja mieskin sitten soitti, että lähdetään kotiin, kun tilaisuus oli jo lopussa. Niin sitä lähdettiinkin.


Koko matkan mulla oli vaikea olo kuitenkin ja kun mies lähti vielä seurakuntaan naapurikaupunkiin, niin en halunnut lähteä mukaan. Yksin jäätyäni sain itkettyä pahan mielen pois ja elämä taas valkeni... on se kumma miten joskus on pakko saada itkeä!
Rasmus hoiti mua ja nuoli ja lohdutti :D Kait se on tyhmää kertoa tällaista, mutta jos jollakulla on samanlaisia tunteita joskus, niin voin sanoa että et ole ainoa. Ja itku voi olla joskus ihan hoitavaa ja puhdistavaa.(Kuvassa jo muutamia vuosia sitten tekemäni "aarrekartta" eli mitä haluaisin. Siinä on keittiöremotti (jonka sain), askartelut, eläimet ja kukat pihaan,(jotka on aika hyvin myös toteutuneet) ja huvimaja, jota ei vielä ole puisena versiona...).Nyt on alkanut toukokuu ja ihana kevät, toukokuu on lempikuukauteni. Ja mun molemmat synttärit on toukokuussa, hengelliset (uskoontulo) synttärit juuri tänään, 26-vuotta sitten tulin uskoon. Ja fyysiset synttärit (59 v) on parin viikon päästä. Ja äitienpäiväkin siinä välissä, pelkkää juhlaa :D

Parempaa toukokuun jatkoa meille kaikille!
Tässä vielä uusimmat käsityöt: pannulappuja
...ja käsillä oleva matonvirkkaus.9 kommenttia:

 1. Sinulla toukokuu on yhtä juhlaa, vaikka alkoikin itkulla! Kai ajatukset joskus jäävät vain päähän pyörimään eikä niitä saa pois kuin itkemällä. Minulla on sama, että haluan olla yksin, jos joku asia painaa mieltä.
  Ihana aarrekartta, tuosta tulikin mieleen, että piti tehdä omani! Mulla on yksi, mutta se on 15 vuoden takaa, joten lienee aika päivittää. Jotkut osat siitä ovat toteutuneetkin, jotkut eivät. Haluan niin ristiriitaisia asioita, ettei liene mahdollistakaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan niin, että itkeminen auttaa pääsemään yli jostain asioista :)

   Poista
 2. Joskus on vaan pakko päästä parkumaan oikein sydämen pohjasta asti ja sitten taas jaksaa.
  Onnea siun hengellisille ja maallisille synttäreille, miekin olen syntynyt toukokuussa :)

  VastaaPoista
 3. Olen kokenut samantapaisia tilanteita. Kun sen tärkeimmän ihmisen sana satuttaa, niin se sattuu sydänjuuria myöten, kaataa jopa koko maailman silloin. Kissa on ollut paras lohduttaja vieressä. Rukoilen tämän asian itkun kanssa. Tulee helpotus kohta.

  VastaaPoista
 4. :) Näin on rukous ja itku auttaa!

  VastaaPoista
 5. Sullahan on oikea juhlakuukausi sitten:) Hauska tuo aarrekartta. Mitähän itse mahtaisin tuollaisseen laittaa... en kyllä tiedä. Joskus on tosiaan hyvä saada olla ihan yksinkin.

  VastaaPoista
 6. Mäkin voisin tehdä uuden aarrekartan, tuo on jo monta vuotta vanha :)

  VastaaPoista
 7. Mä oon samanlainen jos on surua tai paha mieli niin haluan olla yksin.
  Ihanan AURINKOINEN aarrekartta ja sehän onkin jo toiminut. Mun on pitänyt jo pitkään myös tehdä se mutta en ole saanut aikaseksi.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)