Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Ilta-elämää

Eilen illalla huomiotani herätti jokin kolina ulkoa. Läksin katsomaan ja jo kuistille kuului kauhea mouruaminen. Nurkkauksen kahvipaikalla oli muovituolit kumossa ja itse sankarit paikalla, eli Rasmus ja vieras oranssi kissa, jonka olen jo aiemminkin nähnyt meidän pihassa.
Rasmus oikein mourusi, vieras kissa vaan enemmänkin naukui ja Elmo (joka oli myös pihalla) haukkui. Eläimellistä menoa. Hipsu taisikin olla sisällä.

Kissat siirtyivät kauemmaksi, autotallin nurkalle ja päätyyn, jossa meillä on romukasa. Sieltä nappasin heistä kuvia. Kenenkähän tuo vieras kissa on, ei mitään tietoa. Ei se mikän arka ollut, kun sille juttelin. En kuitenkaan viitsinyt alkaa silittelemään, kun Rasmus vahti vieressä :) (Ja olisiko edes antautunut siliteltäväksi).


Näiden kissa-kuvien myötä toivottelen teille mukavaa päivää ja vinkkaan, että myös Kotimatkalla-blogissa uusi postaus :)

8 kommenttia:

 1. Eihän se nyt ole soveliasta että tullaan toisten reviirille.=) Meidän rivitaloon muutti uusi kollikissa ja meidän tytöt on tarkkana, että sillä ei ole asiaa meidän omalle piha-osuudelle. Rajat on vedetty ja mouruaminen alkaa heti jos rajoja loukataan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on näköjään tarkkaa. Onneksi eivät sentään ruvenneet tappelemaan :)

   Poista
 2. Tuttua meininkiä ;) Siellä on Rasmus näyttänyt vieraalle kuka on isäntä tällä tontilla.
  Kun mulla oli kissa niin se oli pihan kuningas ja joskus keväisin pihassa kuului sellainen mouruaminen ja huuto että mua ihan nolotti kun kaikki naapurit varmaan heräsivät siihen aamuöisin ;D Mutta muuten se oli kaikkien lemmikki vaikkei se oiskaan saanut irti juoksennella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun 2000-luvun alussa muutettiin silloisten kissojen (3 kpl) sellaseen useamman perheen omakotitaloon, niin siellä asui ennestään Julius-kissa ja kun meillä oli Otto-kisu kahden tyttökissan lisäksi, niin Julius oli tarkka reviiristään ja niille tuli Oton kanssa "käsirysy", mä menin erottamaan niitä tytön lehtiharavan kanssa :) Siellä lähti Oton korvastakin palanen.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)