Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 5. joulukuuta 2015

Pieni polku metsän halki vie....

....ja nyt tämä laulu alkaa soida teidän päässä...


Täällä oltiin Elmosen kanssa kävelyllä, oli ihan kiva sää, mutta kun kotiin pästiin alkoi sataa. Onneksi vasta nyt.


Muuten järjestin vaatekaappini. Samalla tuli mieleen, että mä olen ilmeisesti huivi-friikki.


Tosin yksi ainoa on kaupasta ostettu, se on tuo reunimmainen kimaltava vihreä, jonka ostin vuosia sitten Seppälästä ja mietin, raaskinko ostaa, vaan kun se oli niin ihana! Nyt se alkaa olla jo loppusuoralla, niinkuin tuo sen vieressä oleva turkoosi-raitainenkin, kummatkin mun mielivärejä, mutta kummatkin jo pieniä reikiä täynnä.
Monta ihanaa huivia tuolla kuitenkin on ja sitä vihreätä lukuunottamatta kaikki kirppiksiltä, kierrätyksestä, tytöltäni tai ystäviltä :) niinkuin melkein kaikki vaatteeni.

Eivät nuo huivit normaalisti ole hengarilla, vaan ulkovaate kaapissa ja käytössä suurin osa.Asiasta toiseen... Elmo on oksentanut eilen ja viime yönä monta kertaa...en tiedä mitä sopimatonta lie syönyt :( Nyt en ole antanut sille raksuja ollenkaan, vain pikkuisen oman kaurapuuroni loppua aamulla.
Eilen oli myös kova tuuli ja meilläkin sähköt poissa, kun läksimme seurakuntaan. Illalla ne vielä pari kertaa katkesivat.
Kohta täytyy laittaa Elmon oksentamat peitot koneeseen, se kun oksensi ensin sohvalle ja sen jälkeen vielä pikkuhuoneen laverisohvalle :( Sen jälkeen onneksi vain lattialle. Tänään ei ole oksentanut, kun on mahakin varmaan tyhjä... Elmo parka!
Ulkona on taas harmaata (aamulla paistoi hetken jopa aurinko) ja sataa vettä. Siitä huolimatta mukavaa lauantaita!

5 kommenttia:

 1. Onko se ollut yksin ulkona ?
  Tulivain mieleeni ettei ole saanut myrkkypalleroita mistään ?
  Muista nyt kun vuosi alkaa vaihtua pitää se narussa ettei taas karkaa. . . .
  Mä nautin ulkoilusta sateessa, silloinhan on ihanan happirikas ilma eikä ole tunkua lenkkitiellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ollut ....Joo, uutena vuotena pitää visusti pitää sisällä ja ulkona vain remmissä! J sano, et tuskimpa täällä kukaan koiraa myrkyttäis....ehkä se on löytänyt ulkoa muuten jotain pilaantunutta...tai saanut jostain jonkun pöpön....J pyydettiin sijaisuuteen näytelmään, on viikonloppuna harkat ja ens viikolla kolme pv näytelmissä. Nyt lähen yksin saunaan.

   Poista
 2. Ihanat nuo metsäkuvat ja ihan kuin meiltä, nuo kaksi viimeistä niistä. On kaunis tuo huiviristösi:) Toivottavasti koiruus toipuu hyvin.

  VastaaPoista
 3. Minullakin on hurja määrä huiveja, mutta yleensä kaulaan pääse harvat ja valitut.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)