Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Älyttömät joululahja toiveetSain Emilieltä , Hurahtanut-blogista haasteen, johon kuuluu kertoa kolme älytöntä joululahja toivettaan, eli sellaisia toiveita joiden toteutuminen ei ole mahdollisuuden rajoissa.
No niin, tässäpäs sitä onkin haastetta :) Minä olen sen verran tylsä tyyppi, että en yleensä haikaile sellaista mitä en voi saada, mutta nyt on pakko miettiä...Hmm...ekana haluaisin oikein ison talon, minne saisin kaikki mun tavarat ja värkkäilyt mahtumaan hyvin. Ja sen tärkeä ominaisuus olisi se, että se puhdistuisi itsestään, ei tarviisi imuroida ja pyyhkiä pölyjä isosta alasta :)
Toinen toivomus olisi toinen talo jossain lämpimässä maassa, mihin voisi siirtyä miehen ja eläinten kanssa ajatuksen voimalla, silloin kun siltä tuntuisi...
Hipsukin varmaan tykkäisi siitä :)


Kolmas toive olisi vähän sama kuin Emiliellä, eli olisin noin kolmekymppinen, mutta tällä kokemuksen tuomalla viisaudella (vai muka viisaudella...) varustettu.

Minä vuorostani haastan mukaan Metsäntytön, Anjan Tupa,liima ja ompelukone-blogista sekä Sailan Saaripalsta- blogista.
Tähän loppuun vielä kuva, josta ilmenee mun hupsuuteni, siinä suhteessa, kun kaikkea pitää yrittää kierrättää... eli lahjapakettikortit joulutarrojen alustalevystä (joka piti heittää roskiin)ja alesta (Tiimarin peruja) ostetusta kultakartongista. Musta ne on ihan "jänniä" :)

7 kommenttia:

 1. Upeat pakettikortit, vau!
  Kiitos haastamisesta, tämä onkin haastava haaste. Täytyy yrittää miettiä. Tuo itsestäänpuhdistuva talo on kyllä mainio.

  VastaaPoista
 2. mahtavat toiveeet siulla etenkin tuotalo joka huoltaa itsensä :)

  VastaaPoista
 3. Ihania toiveita! Tuollaisen itsestään puhdistuvat talon haluaisin ja ajatuksen voimalla siirtymisen kanssa!

  VastaaPoista
 4. Hienot toiveet, ajatuksen voimalla. Upeeta!

  VastaaPoista
 5. Hyviä toiveita...mulle riittäisi olla 40-vuotias. Mä en kestä tätä nykyistä meininkiä kun aina on joku paikka hajalla kropassa. Yhden saa kuntoon, niin toisesta paikasta jo kolottaa.

  VastaaPoista
 6. Tämähän kuulostaa hauskalta haasteelta. Täytyypä ruveta miettimään niitä omia:)

  VastaaPoista
 7. hauskoja toiveita, kiitos Sesse haasteesta ja yritän illemmalla tehdä postuksen blogiini aiheesta :)
  Mukavaa joulunaikaa sinulle :)

  Taas lukee tuossa sivussa et liity sivustoon..mie en ole tehnyt mitään klikkailuja sama monen blogin kohdalla..miksiköhän vaikken edes kirjaudu koskaan ulos mistään blogista, no tietsikka maailma on ihmeellinen ja aina ei löydy vastausta :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)