Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 7. joulukuuta 2015

Myrskyn jälkeen on poutasää...Täällä paistaa aurinko :)


...ja valkoiset pilvet ovat taivaalla....harmaiden sijaan.


Eilen oli vielä sadetta ja tuulta, rutosti! Oltiin Itsenäisyyspäivä-seuroissa illalla. Itsenäisyys-teemalla mentiin. Olisin saanut hienoja kuvia sieltäkin, mutta en nyt ruvennut kuvaamaan. Joku siellä kuvasikin ... sohvapöydän jonka päällä oli sininen ohut kimmeltävä kangas ja valkoinen joulutähti-kukka ja kaksi valkoista joutsenta.... valkoisen tekokuusen, jossa oli siniset valot.....ja upean kahvipöydän siniristi-lippu kakkuineen... (oli muuten mustikka-täytekakkua :) Seurat olivat erään ystävämme kotona.

Laulettiin Maammelaulu ja Finlandia, ennenkuin aloitimme hengellisen osuuden.
Meillä kotona ei ollut mitään erikoista , paitsi toisen adventin johdosta laitoin palaamaan keittiön ikkunalla olleet kaksi kynttilää jo iltapäivällä. Samalla huomaatte , että olen väkertänyt tuollaisen viirinauhan ikkunaan, ihan paperista liimaamalla....ja senkin huomaa, että punavalkoisella teemalla mennään keittiössä tämäkin joulu.
Sen pituinen se. :)


10 kommenttia:

 1. Ihania aurinkoisia kuvia, todisteena ettei aurinko sentää nuku talviunta :)

  VastaaPoista
 2. Niin kesäisen näjöiset ovat nuo pilvet taivaalla. Täällä ei kyllä tuollaisia pilviä ole nyt näkynyt. Se on se kaamos meillä, tuntuu ettei päivälläkään valostu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään pilvisenä, sateisena päivänä ole kuin jokunen tunti kunnon valoisaa, sit taas pimenee...Onneks tänäänkin on aurinkoista.

   Poista
 3. Hyvää uutta viikkoa, Sesse - ja valoisia päiviä - meillä ei kyllä aurinko näyttäytynyt vaan harmaata ja tihkua pitkin päivää. No, kohti valoa mennään - ja sytytellään vaan lisää kynttilöitä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä teilläkin jo tänään paistaa...ja tosiaan valoja ja kynttilöitä voi poltella :)

   Poista
 4. Minäkin olin vähän laiska kuvaamaan siellä konsertissa. Otin kai 5 kuvaa, joista yksi onnistui ja yksi oli käyttökelpoinen pienenä kuvana:( Tuollainen viirinauha olisi kiva. Satuin eilen ottamaan kirppikseltä kankaita ja yksi pikku pala oli ihan viirin muotoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankaasta voisi kanssa tehdä viirinauhan, mutta minä menin taas lyhintä tietä, kun sattui olemaan noita askartelupapereita laatikossa (Tiimarin loppu-alesta ja kirpparilta ostettuja enimmäkseen).

   Poista
 5. Minäkin olin vähän laiska kuvaamaan siellä konsertissa. Otin kai 5 kuvaa, joista yksi onnistui ja yksi oli käyttökelpoinen pienenä kuvana:( Tuollainen viirinauha olisi kiva. Satuin eilen ottamaan kirppikseltä kankaita ja yksi pikku pala oli ihan viirin muotoinen.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)