Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 28. joulukuuta 2015

Kadotettu maailma-elokuvaKatsoin äsken videolta, luit aivan oikein : videolta, Kadotettu maailma- leffan kakkos-osan. Luullakseni tuosta elokuvan ykkösosasta on joku uusi versiokin, jonka pää-osassa on kuuluisa Nicholas Gage. Mutta meillä on siis vanhan version kolme osaa, kaksi ensimmäistä videona ja kolmososa DVD:nä.
Meillä on pikkuhuoneessa pikku telkkari ja video-laite ja siellä filmiä katselin, kun mies katseli olohuoneessa Nuorten leijonien lätkä-matsia. Ja söin joulu-suklaita, niin että tuli melkein huono olo...
Tuo video oli kai kierrätyksestä ostettu joskus, ihan uusi...video oli vielä muovissa. Ensimmäisessä osassahan kerrottiin siitä ajasta, kun uskovat häipyivät kaikialta maailmasta taivaaseen ja maailma oli ihmeissään ja kaaostilassa, kun niin paljon ihmisiä oli kadonnut selittämättömällä tavalla, esimerkiksi kaikki lapset...ihmisiä oli kadonnut kesken ajomatkan auton ratista ja lentokoneen ohjaimista jne.Tässä toisessa osassa kerrottiin ajasta, kun Antikristus (joka siinä oli YK:n pääsihteeri) rupesi maailman johtoon. Ja yritti saada ihmiset uskomaan, että hän on Messias. Moni ensimmäisessä osassa maailmaan jääneistä oli kuitenkin tullut vielä sen jälkeen uskoon ja tuli tässä toisessa jaksossakin, ja he yrittivät estää Antikristuksen valheet ja toimia niin, että ihmiset saisivat tietää totuuden.
Se piti kuitenkin filmin positiivisena ja mielenkiintoisena. Saa nähdä mitä kolmos-osassa tapahtuu. Se kun on DVD, niin sen voikin katsoa olohuoneen isommassa tv:ssä.
Mietin, että kumpaan blogiini kirjoittaisin tämän, mutta vaikka aihe on uskonnollinen, niin tämä on kuitenkin enemmänkin elokuva-esittely :) Ja usko on kuitenkin tärkeä, tai tärkein, osa minua ja elämääni. Se värittää koko eläämääni.
Oikein mukavaa illanjatkoa, sanottiin äsken tv:ssä, joten sitä samaa teille ystävät!ps. Miksiköhän tuohon tuli tuollainen linkki, tuohon sivuun, kun mun piti laittaa jotain tunnisteita, mutta sitten ajattelin, etten laita mitään, niin siihen tuli kuitenkin "linkki"...hmm...
2 kommenttia:

  1. Oli varmaan mielenkiintoinen ja jännittäväkin elokuva! Miksiköhän se tuntui niin tutulta...olen varmaan joskus kuullut elokuvasta! Videoissa on historian havinaa!

    VastaaPoista
  2. Tuo on kai sen 12-osaisen kirjasarjan "Viimeisten päivien vaellus" mukaan tehty. Kirjasarjan tekijät Tim LaHaye ja Jerry B. Jenkins. En ole elokuvana nähnyt, mutta kirjasarjan olen kirjastosta lainannut ja se oli kyllä oikein mielenkiintoinen. Meillä on katsottu dvd:ltä viime päivinä sitä 80-luvun sarjaa "Enkeli maantiellä" eli "Highway to heaven". Tykkäsin siitä aikanaan ja tykkään nyt.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)