Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 18. joulukuuta 2015

Aamulla varhain....


....tänään heräsin.Ja nousin kuudelta ylös. Poikkeuksellisesti. Aamu-uninen kun yleensä olen, niin vaikea on nousta ylös kukonlaulun aikaan, jos ei ole pakko, töihin meno tai muuta. Mutta joskus tulee näitä päiviä, että herää itsestään.
Sainpahan kirjoitettua uuteen blogiini Kotimatkalla. (Sinne linkki siis alempana).Kone on ollut taas niin ärsyttävä, keskimäärin joka toisen ä-kirjaimen olen saanut lisätä jälkeen päin. Samoin välilyönti-näppäin ei aina toimi.Pitää kirjoittaa hyvin jämäkästi ja r-a-u-h-a-l-l-i-s-e-s-t-i, että kaikki kirjaimet tulee... hmm. Täytyy yrittää puhdistaa nuo näppäimet,jos se auttaisi, tai laittaa erillinen näppäimistö läppäriin, se olisi tuolla vintissä muistaakseni.Huomaatteko miten älyttömästi ä-kirjaimia on suomenkielessä? Sattuneesta syystä olen nyt siihen erityisesti kiinnittänyt huomiota :D

Eilen oli Kylätalolla joulujuhla, olikin lähemmäs 30-henkeä, vähän alle. Saimme seurakunnalta ihanan kukkasen, kun olemme nyt olleet vastuunkantajia noissa Kylätalo-kokouksissa.
Tänä iltana on sitten varsinainen seurakunnan joulujuhla. Sitten alkaakin seurakunnan joulutauko. Minä olen jo muutenkin "jäänyt" joululomalle, eli en ehkä ota enää töitä vastaan ennen joulua...jos ei ihan pakko tule...eli velvollisuus kutsu liikaa.
Nyt viikonloppuna ajattelin laittaa kuusenkin valmiiksi...tai sitten en, kun meillä on niin älyttömän ahdasta muutenkin, etten tiedä mihin sen laittaisin.
Siivotakin pitäisi, mutta kun joka paikka on niin täynnä tavaraa...pitäs jouluks raivata pois, että mahtuisi joulutavaraa.

Kuvituksena muutaman päivän takaisia maisemia...nyt on tainnut vähätkin lumet sulaa, kun satoi vettä eilen. :( Mutta näillä mennään.

2 kommenttia:

  1. Tänään oli meidän muksuilla kuusijuhla ja ihan perinteiseen tapaan aamulla varhain; vaihteeksi näin. Katselin jossain tien varressa sänkipeltoa ja ajattelin, että sekin voi olla lumisena kaunis. Lapsena en kyllä sellaisesta tykännyt.

    VastaaPoista
  2. Tänään oli meidän muksuilla kuusijuhla ja ihan perinteiseen tapaan aamulla varhain; vaihteeksi näin. Katselin jossain tien varressa sänkipeltoa ja ajattelin, että sekin voi olla lumisena kaunis. Lapsena en kyllä sellaisesta tykännyt.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)