Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 9. marraskuuta 2015

Sisustusta ja höpötystä


Lupailin viimeksi laittaa jonkun kuvan muutoksista sisustuksissa...tosin niin hitaasti kaikki etenee, ettei paljon kannata mainostaa :)
Mutta tässä joku kuva pikkuhuoneen nurkasta. Siinähän oli melkein alusta lähtien (eli viisi vuotta) kaappi, jonka nuorimmainen sai siskoltaan vaatekaapiksi, silloin kun pikkuhuone oli häneen huoneenaan. Tosi pieni vaatekaapiksi, mutta muutakaan ei ollut ja huonetila niin rajallinen.
Sen jälkeen kun tyttö muutti omaan asuntoon, niin kaappi oli mun vaatekaappina, sitten isännän vaatekaappina ja viimeksi askartelukaappinani. Mutta koko ajan tuossa samassa nurkassa pimentämässä muutenkin pienen ikkunan sisään tulevan valon määrää.

Nyt yhtenä päivänä siirsin kaapin olohuoneeseen, kakluunin ja pikkuhuoneen oviaukon väliseen tilaan. Edelleen siellä ovat askartelutavarani.
Pikkuhuoneen ikkunan eteen tuli nyt enemmän valoa ja tilaa kukille. Tomaatin"räähkä" on edelleen tallessa ja kasvaa vaan pituutta, pitäs raaskia heittää se ulos...
Nurkkaan laitoin vielä kyljelleen käännetyn kaapin laatikon kukkatelineeksi.


Seinällekin sain pari kukkasta, "seinäkukkasta" :D Ovat osaansa täysin tyytyväisiä.
Makkariinkin siirsin yöpöydän tilalle valkoisen kirjahyllyn ja ikkunaan valkoiset pitsiverhot, mutta se ei ole muuten kuvauskunnossa, niin ei sieltä kuvia. Kissat siellä tälläkin hetkellä pötköttelevät tapansa mukaan.
Tänään käytiin Kasvihuoneilmiössä, eli Kasvarissa niinkuin jotkut paikkakuntalaiset sanovat. Halvalla taas selvisin, ostin viisi 20 sentin korttia ja kaksi tällaista paperipalloa, myös 20 senttiä kpl. Johtuen siitä että nämä olivat jotain loppuja ja ehkä pikkuisen kärsineemmän näköisiäkin. Pääsivät toistaiseksi pikkuhuoneen ikkunaan.

Ihanat kanit Hannu ja Kerttu olivat päikkäreillä. :)

Levollista päivän jatkoa teillekin!


7 kommenttia:

 1. Taidat tykätä kukista...niin minäkin..:)) Jos todella ovat Hannu ja Kerttu, kohta tillä vipeltää pikku-pupuja joka puolella..:)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Onneksi kanit eivät ole meillä vaan siellä Kasvihuoneilmiössä...on siellä ennekin ollut pikku-kaneja ja niitä on ollut siellä myytävänä 30 tai 40 euroa, en nyt muista kumpi..

  VastaaPoista
 4. Kaappi näyttää hyvältä myös uudessa paikassaan, mutta katsohan ettei se ole liian lähellä kakluunia muuten voi lämmetä. Kodikasta teillä on, onko pikkuhuone nykyään vierashuoneena?

  VastaaPoista
 5. Pikkuhuone on nykyään mun askarteluhuone/vierashuone...

  VastaaPoista
 6. ♥oi mitkä Hannu ja Kerttu täältä löytyivätkään!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)