Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Kauniin illan satoa ja muutakin
Kiitos edellisten postauksien kommenteista! Ihmeen kiireinen olen ollut, vaikka oli vapaata alkuviikko, huomenna ja perjantaina menenkin sitten taas tekemään "keikkaa". Mutta "autonvaihtoviikko" oli ja sen puitteissa oltiin kahtena päivänä kaupungissa. Entisessä autossa oli jo miltei 300 000 ajokilometriä ja alkoi jo pientä häikkää olla. Nyt on sitten kolme vuotta uudempi auto, jolla on ajettu alle 100 000 km. Taas muutaman vuoden toivottavasti pärjää sillä :)
Tällä viikolla on tosiaan joka päivä ollut kello soimassa aamulla, vaikka olevinaan on ollut vapaata. Tänä aamunakin oli jo 15 yli 8 lääkäri aika. Oli tosi kiva,kun oli mukava naislääkäri, joka on ennenkin ollut mulla (se ei nykyään ole itsestään selvää, että olis sama lääkäri), ja peräti 45 minuuttia olin sisällä, eikä lääkärillä ollut mihinkään kiire... Hämmästyin pois tullessani, kun huomasin, että oli niin kauan mennyt aikaa. Mies odotti odotushuoneessa ja sanoi, että oli nähnyt meiän tutun siellä ja sanonut sille, että "jos ne lopettaa vaimon, kun niin kauan on menny"...heh-heh :D


Kuvituksena yhdellä iltalenkillä otettuja auringonlasku-kuvia.


Tänään onkin illalla laulu-harjoitttelu ilta. Ja huomenna taas töiden jälkeen Kylätalo ilta.


Ai niin, taas muistin, että mulla on pyykit koneessa, kun muistais ne ottaa pois ennen lauluharkkoihin lähtöä. Pieniä muutoksia kerkisin sentään tänään tehdä sekä pikkuhuoneen että makkarin sisustukseen. Niistä ehkä enemmän seuraavalla kerralla. Muuten pitkään aikaan en ole tehnyt mitään muutoksia sisustuksessa, niin nyt on tullut sellainen halu tehdä jotain uudistusta...nyt vaan kun mies lopetti näytelmä-hommat, niin en saa juurikaan olla kotona yksin... senkin takia on varmaan sisustelut jääneet. Kuistista muutoshalu alkoi ja jos tässä sais aikaan jotain muutakin.

Tiistaina poikkesin kirppiksellä ja ostin sieltä vain tällaisen hiuspannan 1,50 e. Ihana tuo vetoketjuista tehty kukka siinä, oikein kierrätys ihmisen panta :)
Ja se on hyvä mallinakin, jos itse kokeilee tehdä.

Loppuun vielä "viikon asu", farkut ja liivi kierrätyksestä, paita tytön entinen.
6 kommenttia:

 1. Upeita luontokuvia - ja kiva nähdä sinutkin:)
  Hienoa marraskuuta sinulle, Sesse <3

  VastaaPoista
 2. Upeat auringonlaskukuvat! Tuo mitä kirjoitit lääkäreistä; melkein aina kun menee niin on eri tyyppi ja ihan outo. Silloin harvoin kun on joku ennestään tutumpi ja vielä mukava nainen vaikkapa, jolla ei edes ole kiire, niin on kyllä iso plussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Herralle kiitos tuollaisista lääkäreistä :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)