Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 14. marraskuuta 2015

Hyvää huomenta!Mies lähti jo aamulla kaupunkiin ja hällä on siellä iltapäivällä parikin menoa,joten tässä voi rauhassa yöpaita päällä kirjoitella :)Harmittaa vaan kun tuo ä-näppäin on niin omituinen,jos nopeaan kirjottaa, niin joka toinen ä-kirjain suunnilleen jää tulematta ja sit saa jälkeen päin niitä lisäillä. Suomen kielessä on yllättävän paljon ä-kirjaimia muuten...pitäs aina huomata napauttaa ä-nappulaa vähän kovemmin.No viis siitä! Tänä aamuna olen ruokkinut eläinkunnan, Elmo kävi itse ulkona ja nyt ne nukkuu mikä missäkin...sohvalla, nojatuolissa, lattialla. Kävin myös laittamassa siemeniä lintulaudalle. Tietysti olen myös itseni ruokkinut, kaurapuurolla,kahvilla, Jumalan sanalla ja kirkasvalolampulla :)
Uuninkin laitoin tulen kun oli aika viileää sisällä.
Ei tässä ole mitään kummempaa ollut, paitsi että yksi tuttu tuli uskoon, se on aina hieno juttu! :) Maanantaina onkin sitten taas töitä. Viime palkasta taas vaan puuttui kaksi päivää, eli odotin viiden päivän rahaa ja tulikin vain kolmen. No, tiedän kyllä, että se tulee sitten kahden viikon päästä, mutta olisi tarpeen ollut nytkin, kun on lainan lyhennys. Ja Kela-rahankin voi hakea vasta seuraavan tilin jälkeen, kun ne on viime kuun palkasta. Vaan ei huolta mittään, onneksi oli sen verran säästössä että sai lainanlyhennys rahat kasaan :)

Tämä kuva on eiliseltä lenkiltä, pitkä suora tie, jota ei oltu ennen käveltykään. Sumuinen harmaa sää oli, niin jännästi kaikki sammaleet, mustikan varvut ja pikkukuuset oikein hehkuivat vihreinä...(kun kaikki muu oli niin harmaata), ei nyt kuitenkaan tullut niitä kuvattua.
Callunakin pihassa hehkui liilana.
Toivottavasti teillä on hyvä päivä!

10 kommenttia:

 1. Ihan mukavaa päivää täällä vietetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti meni koko viikonloppu mukavissa merkeissä ja tuleva viikkokin!

   Poista
 2. ♥Hyvää viikonloppua myös sinne♥

  VastaaPoista
 3. Hyvää viikonloppua! Löysin blogisi Kosotädin sivuilta, kiitos! Täällä elelen Hailuodossa. Pimeää on ja meri pauhaa, lunta kaivataan! Riitta

  VastaaPoista
 4. Hauskasti ilmaistu tuo aamupala; kaurapuuron ja kahvin lisäksi se Jumalan sana ja kirkasvalo:) Onpahan tuo tuli uunissakin eräänlaista "valohoitoa" sekin; lämittää taloa ja mieltä. Tuommoiset uutiset kun joku tuttu tulee uskoon on kyllä niitä kaivattuja hyviä uutisia! Teillä ei sitten lunta vielä näy. Täällä on jo talvista; välillä kaunista ja välillä ei. Nyt kun on jo sunnuntai-ilta, voisinkin toivottaa jo siunattua alkuviikkoa ja voimia kaikkeen mihin sitä taas viikolla tarvitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näy lunta, mutta ei ole väliksikään, en pidä kylmästä enkä märästä :) Siukkuja sinunkin viikkoosi!

   Poista
 5. Minua kosketti kivasti kirjoituksesi kohta: sammalen, varpujen ja pikkukuusten hehkuva vihreä! Päivittäin (lähes) olen niistä tankannut itselleni värien hoitavaa vaikutusta ja sielun lepoa kauneuden janooni. Olemme käyneet lenkillä eräällä kuntopolulla, jossa metsää ympärillä. Olen ihmetellyt ja ihaillut näitä eri vihreiden syviä värejä. Sammaleitakin on siellä eri sävyisiä. Lisäksi siinä polun varrelta löytyy heinien syksyn kultaväriä. Suuretkin kuuset ovat perin vihreitä ja runsaissa oksistoissa on kaunista kaarevuutta. Sitä pehmeyttä katselen aina lenkin alussa.

  VastaaPoista
 6. Sanopa muuta, kyllä luonnosta väriä löytää, niin kauan kun ei ole lunta...sitten maisema muuttuu enemmän mustavalko-kuvan kaltaiseksi. Hyvää viikkoa Kirsti!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)