Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 8. lokakuuta 2015

Pakkasta
Pakkas yöt ovat alkaneet ja maa on ollut valkoisena kuurasta joka aamu. Kesän viime kukat vielä ikkunalla. Maa-artisokan kukkia ja siankärsämöä pääasiassa.
Maa-artisokastakaan ei kerinnyt kuin muutamat kukkia, nyt pakkanen on jo niitä puraissut, kukkia nimittäin.


Kukkapöydät sisällä on tungoksessa, kun pelakuut ja muut kuistin kasvit siirtyivät sisälle, olohuoneessa....


ja pikku huoneessa...


Kuten huomaatte tomaatin-räähkäkin on siellä, en raaskinut heittää sitä vielä pakkaseen...

Makkarissa ei taida olla kuin yksi nahistunut kasvi. Siellä ei oltu vielä lämmitetty, kun tykätään nukkua viileässä. Mutta kahtena yönä heräsin jo pari kertaa viluun ja sanoin eilen isännälle, että täytyy ottaa varmaan toinen peitto, kun on yöllä ollut kylmä....niin eikös hän ollut laittanut tulen yläkerran pönttikseen illalla, kun olin laulu-harkoissa. Myös sauna oli valmiina illalla ja olikin kiva mennä tukka märkänä nukkumaan , kun oli lämmintä makkarissa :)
Tänään voisin mennä vaikka ompelemaan sinne, kun siellä on mukavampi työskennellä ja mieskin meni kaupunkiin.

Nyt olenkin askarrellut ala-kerrassa, sen mitä olen kerennyt.Tein kaksi nipsu-rannekorua lisää, toinen pääsi kynttilän koristeeksi :)


Ja kortteja innostuin tekemään muutaman, kun ostin kirppikseltä vanhan nuotti-vihkon. Parissa kortissa on tässä sitä hyödynnetty. Nyt mun kultatussi vaan lopetti toimimisen. Materiaalit on osaksi kierrätettyä, osa edesmennen Tiimarin aleista ostettua.

Töissä en ole tällä viikolla ollut, mutta touhua on riittänyt muutenkin. Ongelmiakin on ollut, sekä auton että tietokoneen kanssa taas. Tänä iltana meillä on Kylätalon Ilosanoman illan 2-vuotis juhlat. Elävää musiikkia on tulossa ja puhuja on valmiina, lehti-ilmoitus ja muut mainokset on laitettu ja jaettu, minä leivoin piimäkakun eilen sinne ja muilta on tulossa karjalanpiirakoita ja marjapiirakkaa ainakin :) Nyt toivotaan vaan osallistujia!
Mukavaa toivon torstaita teillekin!

4 kommenttia:

  1. Sama täällä...kukat olen kantanut sisään ja joka paikka on täynnä. Saas nähdä saanko sisällä talvetettua palkuut, kun en raaskisi niitä miillään heittä. Nyt ei ole sellaista mukavaa tilaa, kuin vanhassa kodissa, joissa ennen niitä olen talven säilyttänyt.

    VastaaPoista
  2. Mulla oli parisen vuotta sitten maa-artisokka, jonka ystävältäni sain. Jänikset mokomat kaivoi mukulat maasta ja se yksi pieni varsi, joka otettiin turvaan jäi sitten kuitenkin laittamatta uudestaan kunnolla maahan:( Nuo sinun tekemät kortit on hienoja. Korttien teko on hauskaa, kunhan siinä vain pääsee alkuun. Itse en ole saanut aikaiseksi pitkään aikaan. Piimäkakku on muuten semmoinen mun lapsuuden juttu. Meillä äiti teki usein sitä, kun oli kakun tarvis:)

    VastaaPoista
  3. Talvi tulee! Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)