Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Kiirettä on pitänyt...

....niin ettei koneellekaan kerinnyt moneen päivään. Onneksi nyt on sunnuntai ja lepopäivä. Mies lähti kahvilaan ja hakemaan bensaa illaksi, kun menee pelaamaan. Minä kieltäydyin kahvistakin ja sen sijaan maksoin laskuja koneella ja tulostin viimeisen "tilinauhan", sekin kun tulee verkkoon nykyisin. Ei siinä paljon iloitsemista kyllä ollut, kun olisi pitänyt tulla kolmen päivän palkka, mutta tulikin vain yhden :( Missä lie työsopparit saa seilaa...siitä nuo sijaisuudet on ärsyttäviä, kun palkat tulee välillä miten sattuu! (Ja taas oli kolme ä-kirjainta puuttunut tuosta tekstistä, piti käydä jälkeenpäin naputtelemassa ne....jos vähänkin nopeammin kirjoittaa, niin kone ei lyö noita ä-kirjaimia, pöh sillekin :(


Tosiaan tuli oltua taas vähän töissäkin välillä yhdessä eskarissa, ja valmisteltua pyhäkoulua ja pidettyäkin se,vaihteeksi pastorin vaimon kanssa, 14 lasta oli tällä kertaa. Eilen olimme vielä kyläilemässä ja aamupäivällä oli tietysti pakolliset siivoukset.
Siivouksessa sohva sai nyt ylleen kukallisen täkin, joskus ostettu kierrätyskeskuksesta. Ja kaapin päälle saman sävyinen liina, kirppislöytöjä.
Olen nyt innostunut tölkkinipsu-askartelusta. Varsinkin miehen "paheena" on ostaa lähes joka päivä energiajuoma tölkki (kyllä sitä tulee välillä itekkin juotua) ja välillä tölkki-limuakin tulee ostettua, niin nipsuja kertyy, vaikka meillä ei olutta juoda :)
Lainasin kirjastosta "nipsu-ohje kirjan", niin sain aikaiseksi tällaisen rannnekorun.

(Aiemmin olin jo itse "omasta päästäni" kokeillut erilaisia tekniikoita, vaan ei niistä syntynyt muuta kuin erilaisia kukan tapaisia...

Maisemakuvat on otettu toissapäivänä auton ikkunasta, oli niin komea päivä, niinkuin muuten oli eilenkin. Nyt onkin pilvistä. Mukavaa lepopäivää!


10 kommenttia:

 1. Toivottavasti olet saanut levätä tänään kaiken tekemisen lomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on tullut tänään oltua vaan kotosalla, ei edes ulkoiltua tullut tänään.

   Poista
 2. Sulla näkyy muuten tuossa sohvalla olevan kivat tyynyt. Tuo rannekoruhan on hauska. Niistä nipsuistahan saa vissiin monenmoista tehtyä. Nuo kukathan sopisi vaikka johonkin vaatteeseen laitettavaksi koruksi. Jos niihin laittais vaikka hakaneulan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttö osti nuo tyynyt mulle "palkaksi", kun lyhensin hänelle verhoja uuteen asuntoon :) Niin olen itsekin ajatellut noista "nipsukukista"...

   Poista
 3. ♥niin kaunis rannekoru, ja kaikki!

  VastaaPoista
 4. Teillä siellä näkyy olevan ruskaa. kaunis rannekoru,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sitä jonkunverran, osa lehdistä on jo tippunut kun on ollut pakkasöitä...

   Poista
 5. Blogissani on sinulle kiva haaste - käypäs kurkkaamassa .. :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)