Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Niitä näitä...Eilen tuli touhuttua enemmän ulkona, tää päivä on mennyt enimmäkseen sisällä, viikkosiivousta tehdessä. Niinpä kuvia "terassilta" eilen. Tein pihalta löytämästäni ihanan harmaaksi patinoituneesta laudasta hyllyn terassille.
Siihen pääsivät kuivumaan pesemäni pienet saviruukut. Isommat saivat kuivua maanrajassa...


Siellä näkyy myös talvehtinut paprika...on nyt päässyt ulos pihan lämpimämmälle paikalle. En meinannut millään osata kirjoittaa sanaa lämpimämmälle, olipas vaikeeta :)
Pari kuvaa muutenkin terassilta. Edelleenkään en ole laittanut liinaa enkä istuintyynyjä, kun noin joka toinen päivä sataa ja joka neljäs myrskyää. Suunnilleen :)Pavijongin kiinnitystäkin vahvistin eilen taas, kun sattumalta löysin muutaman teltan kiinnitys raudan lisää. Korjasin myös tarjoilupöydän sieltä, kun siitä oli katkennut yksi puutappi ja se oli mennyt kasaan.Sinnekään en ole juuri mitään koristeita vienyt, enkä myöskään kahvittelu-astioita, liian tuulista on aina vaan. Pakko odottaa tyynenpää kesää.
Yhtenä päivänä käytii miehen kanssa naapurikylässä, ensin kahvilla ja sitten kirjastossa. Tuolla kirjastossa tulee harvoimmin käytyä, kun yleensä käyn kaupungin kirjastossa tai oman kylän kirjastossa. Mutta tuolla on ilmaishylly, josta löysinkin sopivaa materiaalia pyhäkouluun. Lasten hengellisiä kirjoja ja kaksi askartelukirjaa.


Itse sain tänään valkattua omia sisustuslehtiäni ja tämmöinen kasa menee vähennykseen. Vielä niitä jäikin. :)

Laitoin nuo lehdet Roskalava-ryhmään ja huomenna ne tullaan hakemaan.


Hyvää lauantaista saunapäivää :)

1 kommentti:

  1. Kyllä sitä jo toivoo aurinkoista ja lämmintä säätä! Sää on niin vaihtelevaa nyt. Eilenkin tuntui illalla ihan syksyltä kun oli harmaata ja tuulista. Hyvännäköisiä lastenkirjoja muuten löysit:)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)