Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 13. kesäkuuta 2015

80-luku, kultaa ja kimallusta....unohtamatta olkatoppauksia :)
Meillä oli lapsia varten kassillinen vähän erikoisempia vaatteita pukeutumisleikkejä varten. Nyt kun nuorinkin on jo 19 lienee aika viimeistään tyhjentää kassia tai ainakin pestä ne vaatteet, jotka on vuosia ollut vintissä.:) Siispä sitä (pesua) olen tehnyt.
Tulipa mieleen laittaa teillekin kuvia joistakin, nythän on muutenkin 80-luku tapetilla .Aamulla tuli juuri ohjelmaa 80-luvusta ja sanoinkin miehelle, että 80-luvulla minä olin pääasiassa kahden lapsen äiti ja työssä enimmäkseen vaatetehtaassa.
Mutta nyt niihin vaatteisiin:
Kullan värinen jakku.Merkkiä Ceci by Turo, ei meillä ollut koskaan oikeassa käytössä. Kunnon olkatoppaukset ja lyhyt malli :)


Tämä paita taitaa olla itseasiassa jo 70-luvulta tai siitä vaihteesta, sain tämän edesmenneeltä tädiltäni uutena. Valkoinen, kultapilkkuinen.
Musta paita sametin tapaista ainetta, en muista mistä tullut .Kiva tuo kuviopinta. Näissä molemmissa paidoissa kiinnitys takana, niinkuin ennen usein oli tapana.Kultainen toppi, taitaa olla jo 90-lukua, luultavasti vanhimman tytön tytön entinen.


Ihanat pitsikengät, jostakin tulleet ja ovat aina olleet vaan pukeutumis-vaatteissa.


Mukavaa viikonloppua ja 2000-lukua! Toivottelee Sesse :)

5 kommenttia:

 1. ♥vanhoissa vaatteissa on ihan oma viehätyksensä!

  VastaaPoista
 2. Juu, 80-lukua oon minäkin muistellut. Lapset tuli silloin ja ehkä eniten muistoja herätti silloinen äitiysmekko (ihan kamala)

  VastaaPoista
 3. Hauskoja muistoja - minulla on vielä tallella muutama 70-luvunkin vaate - ja vaikka vaatekaappeja siivoilenkin, en niitä raski heittää pois;)

  VastaaPoista
 4. Nuohan ovat taas muodissa ja ihan käyttökelpoisia vaatteita ja ainahan voi pikkusen uudistaa jos ei sovi..ihania muistoja..

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)