Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kiva yllätys ja annetaan hyvän kiertää...Ihanainen Maija Rynttyliisa-blogista oli kuitenkin halunnut mua ilahduttaa :) Postilaatikossa oli tänään paketti, jossa oli Retroilu-lehti, tummasuklaa-mansikka luomusuklaata, ihana pieni kisu sekä eläimille makupaloja. Kiitos Maija! Niin ja ihana postikortti <3
Annetaan hyvän kiertää: ensimmäinen joka haluaa, ja sanoo sen kommentissaan, saa tuon Retroilu-lehden itselleen....koska mä olin kerinnyt sen jo itselleni ostaa.
Eli nyt kannattaa olla nopea :D Laita myös sähköposti osoitteesi, niin laitan kyselyä osoitteesta. Tuo sähköposti osoite, joka mulla on tässä blogissa ei ollut toiminut kun Lady Mess oli laittanut siihen postia (ei aavistustakaan miksi ei), niin ei ehkä kannata laittaa siihen....toinen taas on ihan henk.koht. nimellä, niin en sitä laita yleiseksi.

Vapaata olen nyt pitänyt ja äsken liimailin kukkapylvästä, joka oli hajonnut liimauksistaan. Tomaatin ja kirsikkatomaatin taimia vaihdoin toisiin kippoihin yksinään tai parittain, koosta riippuen.Ulkona onkin nyt vähän viileämpi sää,kuin mitä välillä oli. Siitä huolimatta oltiin naapurissa piha-kahvilla, kun pyydettiin.
Tässä kuvassa on Elmo kaverinsa kanssa meiän pihassa yhtenä päivänä. Juoksivat talon ympäri, niin että juuri sain kuvan heistä paikallaan ikkunasta :)


Eipä tällä kertaa enempää. Palaillaan taas!


12 kommenttia:

 1. No, minäpä lukisin tuota lehteä ihan mielikseni:) tupuhaasi@gmail.com

  VastaaPoista
 2. No, sitten lehti tulee sinulle :) Otan yhteyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä lehtijuttu oli hauska yllätys. Sen alku oli mielenkiintoinen. Olin nimittäin tehnyt "blogikierroksen" ja Turun Tilda oli juuri kertonut ostaneensa saman lehden iltalukemisekseen ja lehdestä oli muutama kuvakin. Sitten kun tulin tänne, niin lehti oli jo ikäänkuin valmiiksi mainostettu minulle:)

   Poista
 3. Ihania yllätyksiä :) Kävin kirjastossa lukemassa tuon lehden, tai selasin ainakin. On hyvä lehti. Vaan senverra arvokas, etten ehkä ostaisi itselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään olisi ostanut normaalihinnalla, mutta kiskalla oli tarjoushinnalla 5, 90! Sen vielä raaski maksaa :D

   Poista
 4. Lehti on kyllä ihan uusi mulle en ole koskaan nähnyt sitä tai voip olla etten ole lehtihyllyllä huomannut moista...Voi miten kivan paketin olet saanut tuo iloa niihin arkisiin päiviin..Meillä on ollut kamalasti kaikenlaista en ole jaksanut, paljoa blogeja käydä lukemassa olet varmaan lukenutkin joskus blogista kuinka meitä miehen kanssa on pompoteltu sinne tänne ja alkaa olla mittari aikas punasella soittoja tulee voittekos sitä ja tätä..mies oli tänäänkin niin rasittunut et sanoi mahahermojen olevan kovilla, ketään en teitäkään ole unohtanut mutta stressi ajaa siihen tilaan et sitten kun olisi sitä aikaa niin ei jaksakkaan ja tuijottaa sohvalla tyhjyyttä tai telkkaa :) Mutta niinhän se on kuitenkin et asioilla on tapana järjestyä vaikka nyt onkin raskasta :) Nyt tulin tänne ja ajattelin et tämäkin yksi henkireikä saa muuta ajateltavaa :) Mukavaa loppuviikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anja! Tulen poikkeamaan blogissasi, just sain siivottua alakerran eli tän keittiö, olkkari, työhuone-jutun ja nyt on perunat kiehumassa ja kastike lämpiimässä, miestä tässä vielä odotellaan kaupunkireissulta :) Mukavaa viikonloppua sulle myös!

   Poista
 5. Mun olis pitänyt olla nopeempi, ehdit ostaa lehden kun mun lehtiarpajaisissa ei tullut voittoa. Mut hyvä näin, sääkin pääsit ilahduttamaan. :-)

  Kissa on muuten tehty 70-luvun sukasta, kierrätys kunniaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kiva olikin ilahduttaa Metsäntyttöä, aamulla juuri laitoin lehden postiin hälle....Tuohon "kierrätys kunniaan" on helppo yhtyä :D

   Poista
  2. Ja tänään oli minulla laatikossa kivaa postia, kun se lehti tuli:) Suurkiitokset siitä! Luin sen jo lähes kokonaan. Se oli vielä mielenkiintoisempi kuin osasin odottaakaan:)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)