Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Ihana valo!


Niin on kirkkaat ilmat saapuneet tänne Pohjolaan, niin myös joutsenet ja monet muut linnut. Töissä ja muissa jutuissa on mennyt päivät ja tänäänkin tulee vieraita, rakkaita sellaisia, joten teen vain pikapostauksen. Laitan tähän postaukseen kuvia, jotka olen kaikki ottanut eri päivinä ja niissä on jokaisessa erilainen valo.

Niin ihmeellinen ja odottamaton tuuri kävi, että voitin messulippuja Turun Taide- ja antiikkimessuille ja Kädentaito-messuille. Nyt täytyy vaan etsiä kaveri mukaan,kun mies ei ollut innostunut noista aiheista... Ensi viikonloppunahan ne ovat.

Eilen oli vapaapäivä, joka meni siivotessa. Illalla oli sitten pyhäkoulu, jossa oli 14 lasta. On se kuitenkin onni, että meitä on aina kaksi pyhäkoulu-tätiä, lapset on niin vilkkaita :)


Tällaista mattoa olen virkannut ystävän tuomista kuteista :)

Ihanaa valoa ja viikonloppua kaikille <3

12 kommenttia:

 1. Eikö teillä ole enää lunta..meidän takapihalla on vaikka kuinkaja paljon vielä lunta??
  Voi miten ihanaa mattoa olet tekemässä upeat värit..Mukavaa lauantaita sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä tosiaankaan ole juurikaan lunta jäljellä :) Ollaan niin etelä-suomessa.Mä tykkään kanssa tuosta kuteesta, jota ystävältä sain :D

   Poista
 2. Teillähän on jo melko kesäisen näköistä. Olipa kiva kun voitit arvonnassa. Nyt vain joku mukava ystävä mukaan reissuun:) Meidän seurakunnassa pyhäkoulu on nyt seis. Ei ole lapsia riittänyt. On kuitenkin lapsille kerran kuussa mix-ilta ja se tuntuu olevan suosittu. Mekin oltiin pikkutyttöjen kanssa siellä nyt perjantaina.

  VastaaPoista
 3. Vanhin tyttö lupasi lähteä mukaan, jos ei kukaan muu tule...hyvä ettei tarvii ihan yksin lähteä ja kun ilmais-lippujakin on kaksi, jos nyt ei kukaan vähistä ystävistä innostu asiasta :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä teillä on jo keväistä, toisin kuin täällä :)
  Tuosta matosta tulee hieno, niin pirteää kudetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikallisessa lehdessä oli ollut, että leskenlehti ja sinivuokko on jo bongattu. Ei täällä kyllä ole sellaisia vielä näkynyt :)

   Poista
 5. Mulla olisi tarpeettomana yksi muovikassillinen tummansinistä ja tummansini-valkoraidallista matonkudetta. Olisiko sulla käyttöä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan tarjouksesta, voisi ollakin kun aina pitää jotain mattoa tai muuta väkertää :D

   Poista
  2. Okei, no mä vien ne äidille pääsiäisenä, niin hän voi antaa sitten sulle. :)

   Poista
 6. Onpa keväisiä kuvia, kirkas sininen taivas!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)