Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 7. helmikuuta 2015

SiivoustaPari päivää kerkesin olla taas töissäkin pitkästä aikaa ja olin työkunnossakin. Toivottavasti sairastelut on menneen talvenlunta. Tiistaina on vielä mangneettikuvaus kyllä.
Makuuhuoneen/työhuoneen vaihto-operaatiossa on mennyt monta päivää, kun sitä on aina vähän kerrassaan kerinnyt tehdä.Kierrätyksestä ostin vitosella pöydän työhuoneeseen ja kirppikseltä muovisen leipälaatikon kahdella eurolla säilyttimeksi pöydälle.

Tässä muutama kuva muutenkin vieläkin vähän kesken eräisestä työhuoneesta. Vitriini ylhäältä siirtyi sinne ja sen alla oleva hylly varasto-komerosta.
Kiinteillä hyllyillä mahtuu olemaan paljon tavaraa, osa oli jo makkari aikanakin siellä.

Lipaston päälläon joulukukkia vielä ja nallet ihmettelevät lasista kuusta :)


Tänään sitten on ollut muuten siivouspäivä. Ja olen inventaariota tehnyt olohuoneessa, siksi mm. lattiallakin on vielä tavaraa odottamassa kohtaloaan.Osa muualle, osa kiertoon.
Arvaatte varmaan, että mies on taas harkoissa, kun meikäläinen rymisteeraa :)Kirjahyllyn siivosin ja laitoin sinne vaihteeksi värillistä lasia koristeeksi.Kissat vahtivat lainakirjoja :)

Elmon kanssa kävin lenkillä.(Se on tuo karvakasa :) Lämpöä oli +3-4 astetta.

Näihinkuviin ja tunnelmiin....Sesse vaikenee tältä erää....mukavaa lauantaita!

4 kommenttia:

  1. Minäkin olen siivonnut ja laitellut tavaraa pois 1,5 jätesäkkillistä meni roskiin, huonekalut sai kyytiä kun vaihdoin niiden paikkaa, tuunannut olen yhden lipaston ja verhoja ommellu mutta ompelukone alkoi kiukutella viimeisen verhon kanssa katkoi lankaa koko ajan..paljon olisi vielä tehtävää mm, viedä seurakunnan kirppikselle yksi laatikollinen sellaista tavaraa mitä itse en tarvi..se sängyn pohjalevy ei ollutkaan ihan yksinkertainen juttu eli en saanut sitä..mutta sain vinkin mistä sellainen löytyy, täytyy ensin odottaa rahapäivää. Näin kevään lähestyessä alkaa minulla aina tämä innostus lisääntyä, Mukavaa sunnuntaita sinulle :) Ps, minäkin muutens touhuilen enemmissä määrin kun mies on poissa asioillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on muuten tosi ärsyttävää, kun ompelukone alkaa kiukutteleaan :( Mulla ainakin meinaa mennä hermo silloin...Joo, paras on touhuta sillon kun mies on poissa, ainakin meillä mies vaan hermostuu jos sen kotona ollessa rupeen kaikkee siirteleen ja vaihteleen ...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)