Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Paluumuuton jatkoa :)

Tänään käytiin ensin puoliltapäivin seurakunnassa ja sen jälkeen syötiin lounas, eilen tekemääni kaali-jauheliha-riisi pataa. Se on hyvää!
Jonka jälkeen jatkoimme yläkerta-alakerta muuttoa. Tosin se meinasi jämähtää siihen kun meillä ei ollutkaan nyt pöytää tuonne pikkuhuoneeseen mulle ompelu- ja askartelu pöydäksi. Yläkerran pirttipöytä on liian iso ja painava ja edellinen pikkuhuoneen pöytä oli laitettu kesällä ulos ja oli mennyt jo aikas huonoon jamaan.


Kannoin sieltä kyllä tavaraa alas ja sain niitä miehen vaatteilta tyhjäksi jääneeseen pikku-komeroon. Valkoisen lipaston toin myös alas laatikko-pari kerrallaan.
Mutta ihanan tyhjältä vielä näyttää :) Pöytää aion katsoa kiertsistä tiistaina, kun mennään siellä käymään.

Yläkertaan vietiin yöpöydät ja laitoin sängyn ylle lamput, jotka saimme aikaa sitten tuttavilta. Niissä ei ole varjostimia , mutta ihan kivalta ne näyttivät silti, luku- ja tunnelmavaloina.


Ulkona oli satanut yön aikana lunta ja aika huono keli oli,kun menimme srk:n aamupäivällä. Pääsimme erään tuttavan kyydillä tällä kertaa.Ja onneksi selvisimme ilman mitään havereita.
Toivottavasti tekin!

4 kommenttia:

 1. Kaikessa muuttamisessa on ihmeen kova työ.
  Se on varmaan tuo teidän pikkuhuone ja varmaan Hipsu, joka on tullut myös kuvaan. Hipsu ihmettelee kuinka täällä näin tyhjää on.
  Meilläkään ei tarvitse kuin tuolin paikkaa muuttaa kun Jaffa käy milli milliltä haistelemassa, mitä on tapahtunut ja tämä tuoli taitaakin olla tuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kuvassa on vielä puolityhjä pikkuhuone ja Hipsu linssiludehan siihen kuvaan ennätti :)

   Poista
 2. ♥sinulla riittää tuota puhtia ja touhua! Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhti yrittää pikkuhiljaa palata tammikuun sairastelujen jälkeen... Samoin sinulle mukavaa viikkoa!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)