Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Ulkoa ja kuistilta


Kuten kerroin, hoitokoiramme lähti kotiin eilen. Tässä vielä kuitenkin pari kuvaa hoitokoiran ja Elmon yhdessä olosta:)
Viimeisenä päivänä ei kyllä näin rauhallista ollut, koirat ottivat ilon irti elämästä juoksemalla isoa rinkiä nurmikolla jahdaten vuoronperään toisiaan. Sitä oli mukava katsoa:)Kissatkin uskalsivat jo illalla tulla käymään alakerrassakin, kun pidin keittiön ovea auki, niin tulivat varovasti sisälle ja aamulla Hipsu oli mun vieressä kun heräsin. Ihana Hipsu <3 Tuliaisiakin saatiin koiran isäntäväeltä. Tällainen kassi ja kaksi kylpypyyhettä. Minä valitsin itselleni tämän kalapyyhkeen hehkuvine väreineen, mies sai puna-musta sävyisen. Hoitopalkka oltiin saatu jo etukäteen.

Nostin illalla pelargoniat kuistille, kun luvattiin mahdollista hallaa alavilla mailla, ja tämähän on laaksossa.Nyt ne kuistilla kukoistaa :)
Elmon kanssa kävin lenkillä,kuuma tuli! Muutenkin hikoilen ihmeen paljon, ilman syytäkin ja jatkuvasti janottaa, väsyttää ja pissattaa...onks ne ne klassiset sokeritaudin oireet....pitäs tarkistuttaa sokeriarvot. Mulla onkin ylihuomenna lääkäri, niin vois siitäkin puhua.

Ihania pihlajan marjoja!
Ja unikot kukkii...PilvilampaitaHyvä sää on ulkona ja luonto on onneksi vielä kaunis, ei ole syksyn masentava harmaus vielä saapunut.Tosin yllätin itseni yhtenä päivänä jo ajattelemasta joulua, kääk! Onneksi se oli vain pikainen häivähdys...Rattoisaa sunnuntaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)