Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 26. syyskuuta 2014

Syksyn raikkautta...


oli aamulla ilmassa, kun kävin Elmoa käyttämässä uudelleen ulkona. Mies oli kyllä käyttänyt sitä jo aiemmin ulkona, vaan "karvapoika" ei suostunut oikein mitään tekemään. Joten kun mies oli lähtenyt kaupunkiin, koira rupes mua komentamaan ulos :) No mikäs siinä! Aurinkokin alkoi sopivasti paistaa.
Usvaa leijaili vielä metsän reunassa.

Muuten sää alkoi olla syksyisen kaunis :)

Puissa oli jo vähän ruskaa.
Kyllä luonto on syksylläkin kaunis, varsinkin jos aurinko paistaa.
Ei mulla mitään erikoista postattavaa ollut. Mutta kun tällä uudella koneella menee kaikki niin sutjakkaasti, niin siitä ilosta :D Ja siitä, että on vapaa päivä ja aurinkoinenkin alkoi paistaa!
Siivota ajattelin ensin, mutta ei kertakaikkiaan huvittanut näitä samoja nurkkia aina nuohota, niin siivosin vain eteisen varasto-komeron. Jos huomenna sitten muuten...Ihanaa viikonloppua teille kakille <3Ps. Tämmöinen kumma juttu tuli mieleeni, että eikö olekin outoa se, että mulla katsoja tilastossa on huomattavan paljon katsojia Yhdysvalloista, Ranskasta, Englannista ja Saksasta...viidentenä vasta on Suomi...Luulis, ettei mun blogissa nyt olisi mitään ulkomaalaisia kiinnostavaa...mutta kai se on hyvä näin :)

2 kommenttia:

  1. Koira on kyllä hyvä kaveri, pakottaa ulkoilemaan joka päivä. Minulta on jäänyt ulkona olo kokonaan nyt kun ei ole enää Eetua. Yksin ei tule lähdettyä edes pienelle happihyppelylle.
    Sinulla on kauniita maisemakuvia, nyt, kelpaa noita ulkolaistenkin katsella =)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut uudesta koneesta. Kivoja kuvia olet ottanut.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)