Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 9. tammikuuta 2014

Herätys Sesse!!

Täytyy itselleni noin huutaa, kun tuntuu että joulun jälkeen olen ollut ihan nukuksissa ja saamaton. Nyt on aika piristyä, koska huomenna täytyy vääntäytyä töihin. Johan sitä lomaa olikin. (Siitä huolimatta olen ollut jotenkin tosi väsynyt)...
Tänään olin yleisissä mammografia kuvauksissa ja sitä ennen tapasin yhden ystäväni ja oltiin hänen kanssaan kahvilassa, mikä oli ihan kivaa.Pari kirjaa tuli myös haettua kirjastosta sekä ystävän kanssa käytiin myös Tiimarin konkurssimyynnissä, kaikki oli -50%. Kulmalukko-kansioita ostin, taulukoukkuja ja tarrajuttuja (ensi jouluksi).


Yhtenä päivänä uudistin valosarjani, ne saivat ylleen pahviset muffinsivuoat.

Maaliakin ostin eilen aikomuksena maalata jotain pientä, koska tuota maalaamistakin pitäisi harjoitella.Nukkekoti-kirjan lainasin tänään, mutta katsotaan nyt miten nuo työt alkaa haitata harrastuksia :)Teetin ennen joulua meille täksi vuodeksi omista ottamistani kuvista kalenterin, kun teki sitä mieli kokeilla. Tammikuun kuvassa ovat koiraset.Lunta ei kyllä vielä ole niinkuin tuossa kuvassa.

Tavaroiden raivauskin jäi vaiheeseen, enkä ole vienyt niitä vietäviäkään vielä kierrätykseen, kun piti sitten kerralla viedä enemmän. Vastapainoksi en ole kyllä kirppiksilläkään käynyt aikoihin. Tänään olisin varmaan mennyt, mutta se kirppis johon olisi ollut mahdollisuus mennä, olikin loppunut, huoh!


Tällaista tänään.


8 kommenttia:

 1. Kyllä sinä ne tavarat vielä viet. On hyvä, että olet poistoon kerättyjen tavaroiden kohdalla miettinyt niiden kohtalon. Se on minusta se suurin juttu.
  Alkuun pääseminen on kaikessa oman ponnistuksensa vaativa. Minulla se on aina hyvin työlästä. Se tarvii tehdä väkisin ja sitten se onkin helpompaa kuin ajatteli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo", sanoo vanha sananlaskukin :)

   Poista
 2. Olethan tuota paljon saanut aikaan :) Hyvä on tavata kavereita välillä, virkistyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ihan liian vähän onkin tullut kavereita tavattua, nyt kun asuu niin syrjässä...

   Poista
 3. ♥juu, kyllä harmaus väkisin väsyttää..No, kevättä kohti.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän siihen ole kuin pari kuukautta :)

   Poista
 4. Hyvän näkönen kalenteri, tyylikäs. Mulla on joka aamu vaikeuksia päästä sänkystä ylös ja pitkin päivää väsyttää. Sama taitaa olla kaikilla ihmisillä. Mietin, että onko eläimillä sama väsymys...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä. Nyt kun oli päivän töissä ja heräsi aikaisin (eli klo 6), niin itse asiassa oli päivän pirteämpi, mutta illalla kun oli vielä siivousvuoro srk:ssa, niin kymmeneltä alkoi olla jo niin väsynyt, että hermot rupes kiristymään...Kotona oltiin joskus 11 maissa illalla ja sen jälkeen varmaan vielä tunti valvottiin...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)