Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 26. lokakuuta 2013

Aurinkoa ja sadettaSateista lauantai päivää! Eilen iltapäivä olikin aurinkoista ja suorastaan "keväisen" näköistä.
Olimme Elmon kanssa pinellä kävelyllä ja nautimme kauniista säästä, vaikkakin tuuli oli kylmä.


Kotiin tultua kävin tietskalla ja sähköpostiin oli tullut 36 viestiä! Tosin suurin osa niistä oli facebook-tapahtumia, mutta myös muutama tärkeä sähköposti sukulaisilta äidin vanhan kotimökin myynnistä, joka nyt vihdoin näyttää pääsevän käyntiin. Aiemmin siskoni on nimittäin vastustanut sitä, vaikka muut osakkaat ovat halunneet myydä.Eihän siitä juuri mitään rahaa saa, mutta eipähän sitten ainakaan olisi kulujakaan ja kun serkullani olisi suunnitelmissa ostaa se, pysyisi vielä suvussakin, mikä olisi ihan kiva.Eikä ränsistyisi käyttämättömänä. Meillekin kun se on niin kaukana (Pohjois-Karjalassa), ettei ole siellä vuosiin tullut käytyä.


Tämän kuvan otin tietskan edessä olevasta ikkunasta eilen, eikös näytäkkin ihan keväältä? No kohta se taas tulee, jos Luoja suo, puolen vuoden päästä :)

Voi sentään, Hipsu oksentaa, piti pistää se ulos :( Toivottavasti sillä ei ole mitään pahempaa. Mun vanhin poika kun on meillä ja nukkui vinttikammarissa, niin sanoi, että Hipsu oli yrittänyt illallakin oksentaa, kun oli ollut siellä.
Eikä sillä nytkään tullut kuin valkosta vaahtoa, vaikka kovin yritti oksentaa.Täytyypä seurata tilannetta.


Tässä kisumisut eiliseltä, katsovat mitä se äiti tuli häiritsemään heiän päikkäreitä :)

Voi harmi, mä en saanut millään sitä pistettyä tänne :( Koitetaan seuraavan kerran uudestaan...
Mukavaa lauantaita itsekullekin säädylle!

6 kommenttia:

 1. ♥ minustakin tuntui ihan keväältä. No, tänään taas syksyn harmautta...

  VastaaPoista
 2. Kevät ja syksy vaikuttavat aurinkoisella ilmalla samanlaiselta. Aika hankalia nuo perikunnan talonmyynnit, jos joku on vastavirtaan.
  Toivottavasti kisu on terve!

  VastaaPoista
 3. Siksi olenkin iloinen kun sisko on vihdoin tullut siihen tulokseen, että tahtoo myydä. Hipsu vaikuttaa nyt ihan normaalilta :)

  VastaaPoista
 4. Hipsulle hyvää vointia! Keväiseltä tosiaan näyttää kuvassasi, ei täällä vaan ollut eilen: satoi melkein koko päivän. Tänäänkin aika harmaata, yh. Mukava lepäillä vaan sisällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin tuo aurinkoinen päivä oli perjantai-iltapäivä, lauantaina satoi koko päivän, tänään oli pilvinen, mutta muuten ihan kiva sää, kävin pitkästä aikaa kunnon lenkillä kera sauvojen :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)