Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Rymsteerausta


Tänään, kun mies lähti näytelmä-harkkoihin, niin suunnitelmissa oli siivousta ja huonekalujen siirtelyä. Johtuen siitä, että mies oli yks päivä saanut kuntopyörän ja haluaisi sen olohuoneeseen, että vois tv:tä katsoessa pyöräillä.Toistaiseksi olemme pyöräilleet sillä pihalla :)mutta kun kohta tulee syksy, nyyh!

Toinen asia oli, että mies on sitä mieltä, että keinutuoli autotallissa vie liikaa hänen kallista väkertely-tilaansa, niinpä mietittiin, jos saataisiin jommalle kummalle, keinutuolille tai kuntopyörälle tila olkkarista.
Kysyin sitten hältä, että kumpi olis tärkeämpi, niin kuulemma kuntopyörä. Keinutuoli olis ollu ehkä kauniimpi, vaan mitäpä sitä ei rakkaansa mieliksi tekisi:) Ja taka-ajatuksena tietysti, että samallahan sitä voisi omia reisilihaksiakin vahvistaa...

Joten tuumasta toimeen, mutta ensin aamupala.Yleensä syön aina aamuisin jonkunsortin puuroa hillon ja maidon kera ja sitten murukahvia.Tänä aamuna vain tuntui, etten aina jaksa sitä puuroakaan, niin paahdoin kaksi rieskaa ja lisäksi otin banaanin ja ihan oikeaa kahvia, jota mieheltä oli jäänyt termoskannuun.

Hyvä aamupala olikin! Koirankarvaa oli taas jokapaikassa, joten eikun matot rullalle ja ulos. Kaivoin imurin esiin eteisen nurkasta ja istuin pähkäilemään miten ihmeessä saisin sen kuntopyörän tänne mahtumaan :O

Kyllä se ajatus sitten alkoi jotenkin muotoutumaan ja kalusteet vaihtoivat paikkaa ja erinäisten kokeilujen kautta tulos oli tämä.

Senkki siirtyi tietokonepöydän tilalle ja tietokonepöytä taas pienemmän ikkunan eteen hyllyn tilalle.Nyt voin katsella ulos tietskalla ollessani :)

Sohva siirtyi vähän taaksepäin ja hylly kukkineen isomman ikkunan eteen.

Nojatuoli sai luvan siirtyä taka-alalle ja sohvapöytä sekä isompi vihreä tuoli joutuvat siirtymaan varastoon. Pesemäni turkoosi-vihreä iso riepumatto pääsi lattialle.
Nyt on siis suunnitelmissa, että se kuntopyörä tulisi tuohon, missä on nyt tuo sininen rahi sohvan päässä. Mutta nyt mennään vielä muutama päivä näin, sillä tarvitsen miehen apua sen kuntopyörän siirtämisessä. Se kun on sikapainava.
Ei se rahi taida tuossa näkyäkään, mutta on tuon sohvan tässä päässä.


Ihanan sermini pisin kasaanja laitoin sen "enkelikaappini" taakse, kun se on niin kaunis, etten halunnut sitä vinttiin viedä.


Näillä mennään nyt. Vielä pari kuvaa keittiöstä. Tässä yksi ompeluksistani eli kirppikseltä löytyneestä puuvillaisesta kissapyyhkeestä tein pyyheliina-naulakon peitteen, somistamalla sen pitsein.
Tuossa hyllyn päällä näette kivan siniruusu-purkin, jonka miehen sisko meinasi heittää roskiin, kun siitä puuttui pieni pala sekä purkin suusta, että kannesta.Ei haittaa minua:)


Ja tässä "siivilä/lusikka kokoelmani" joka on kasvanut parilla uudella :)
Iloa päiväänne!
2 kommenttia:

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)