Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

MaalauspuuhiaTänään innostuin maalaamaan, mikä ei mulle ole mitenkään yleistä.En sentään tauluja kumminkaan :)
Vintissä käydessäni näin siellä taas pari pikkunaulakkoa, jotka on mökin/talon mukana tulleet, ruskeeta puuta ja vähän likaisia jälkiä. Alhaalla oli vielä vihreätä maalia, jolla joskus maalasin nukkekodin katon. Sekin on talon mukana tullutta. Joten kun mikään ei ole mitään maksanut uskaltaa kokeilla :)


Itse asiassa ensimmäiseksi maalaamastani hyllystä tuli ainakin ihan kiva, ei tarvii ees huomen maalata uudestaan. Niinpä sitten maalasin toisen pienemmänkin hyllyn sekä vielä yhden valokuvan kehyksen, jonka talon entinen asukas oli ilmeisesti itse tehnyt.Siellä oli vielä toinenkin itse tehty kehys, sen päätin päällystää muuten. Mulla oli valko-ruskeaa pikku-kukallista tarramuovia, niin päällystin sillä ja laitoin sen vanhan tyylisen postikortin siihen.


Toinen ruusupensaani alkoi kukkia tänään.


Heti oli kukassa paljon kärpäsiä imemässä mettä, varmaankin. Vai nauttivatko muuten vain punaisesta tuoksuvasta majasta....


Aamulla siivosin keittiötä. Etsin kissojen kuppien alle toista tablettia, en sitä löytänyt, mutta löysin samalla rullalle käärityn palan ihanan kesäistä vahakangasta. Tuonkin joskus kiertsin ilmaisista löytänyt.

Harmi vaan, et on vielä täynnä taitoksia, mutta eiköhän tuo siitä käytössä suoristu.

Pitää vielä mennä hakemaan tuolta likakaivon päältä ne loput maalaamani, jos sattuu yöllä vaikka satamaan. Sen ensimmäisen toinkin jo loppu-kuivumaan kellarin rappuihin.


Saunassakin käytiin ja oli hyvä lämpö siellä. Huomenna mennään viemään auto taas korjaamolle ja tullessa tuodaan meidän neiti yökylään :)


Hyvää yötä!

4 kommenttia:

 1. Munki tarttis maalata yks naulakko. Aattelin käyttää spraymaalia, ootan tuuletonta päivää ja sitä ettei mukulat olis jaloisa.

  Jos sauna on viälä lämmin niin käy viämäsä se vaxtuuki lauteille. Lämpö usein oikaisee taitteet.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat nuo pikkuhyllyt ja väri on ihana! Hienot tuunailut.

  VastaaPoista
 3. Hyvän näköiset tuli hyllysi.
  Väri tekee paljon, vanhasta uutta.

  VastaaPoista
 4. Kyllä ne uudistuu mukavasti maalilla. Ihan kuin uudet, kaunis myös tuo kehys.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)