Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 8. kesäkuuta 2013

Tuulta ja aurinkoa


Sitä on tänään ollut eilisen sateen ja pienen ukkosen jälkeen.Ilma oli jonkin verran viileämpi ainakin aamusta, myöhemmin kun auringon paiste oli kuuma, osittain aika voimakaskin tuuli sitä vilvoitti.

Minulla oli vihdoin viimein siivouspäivä. Siivouksen jälkeen voi vähän kuvata :)
Tuuletin on ollut tarpeen viime päivinä, kun lämpötila sisällä on ollu 25-26 astetta, torkkupeitto on silti selkänojalla jos sattuu viluttamaan :)
Myös Elmo on sisustuselementtinä.
Vähän muutoksia tein myös samalla.

Hain vintistä vaihteeksi nuoruusaikani, 70-luvun, hyllykön ja laitoin sen tietokonepöydän yläpuolelle. Saas nähdä kauanko se on näin tyhjä ja siisti...itseni tuntien hyllyni yleensä pursuvat tavaraa.

Siivouslounas

Kun olen nyt ollut pari päivää yksin, kun mies on Virossa seurakunta reissulla miesten kanssa, niin yksin ei tarvitse paljon ruokaa. Herkullinen lounas sisälsi kaksi eines-jauhelihapihviä ja salaattia, jossa oli kurkkua, tomaattia, fetajuustoa, sekä tillinmakuista tonnikalaa öljyssä. Juomaksi kivennäisvettä.( Viime päivinä onkin tullut paljon juotua kivennäisvettä, vissyä ym vastaavaa,kun on ollut niin kuuma.)
Jälkkäriksi mukillinen kahvia ja keksi.


Tykkään tästä talosta kesällä ja tykkään esim, vintin portaikosta, kun se on lämmin. Talvella se onkin sitten kylmä, mutta ei ajatella sitä.
Ainoa mistä en tykkää (jos nyt ei oteta huomioon huonoja maaleja) niin on tämä kasa :(

Se sijaitsee rappusten yläpäässä eli yläaulassa, siinä on sohva ja se on täynnä kirpparitavaraa, vintin puolelle kuuluvaa tavaraa, pestyjä mattoja ja peittoja, muutama pussi leikattavia matonkuteita...Yritän sen jossain välissä tyhjentää, huoh!

Matonkuteista puheenollen olen niitä taas joka välissä leikannut,kun oli yksi oma pussi ja kaksi tyttären antamaa isompaa pussia leikattavaksi.

Eilisen leikkauksen saaliina oli matonkude kerien lisäksi nappeja, nauhoja, kuminauhaa ym.
Kylläpäs tätä höpinää nyt riittää :) laitan loppuun eilisen postauksen puuttuvan lenkin Elmon, tässä yksinään ja kera kissojen.
Heippa taas vähäksi aikaa ja mukavaa lauantai-iltaa!8 kommenttia:

 1. Siivousta kaivataan meilläkin. Johtuu etenkin meidän pentukoirasta, ettei voi pitää edes mattoja ja hiekkaa kantautuu... Kyllä kivennäisvettä on kulunut täälläkin ja salaatti lisukkeineen riittää. Meillä ei tahdo saada kissoja ja koiria samaan kuvaan, eivät ole ylimpiä ystäviä...

  VastaaPoista
 2. Ihana vintinrappu!!! Ihanat värit! Ihana "arkkitehtuuri"! Ja ihana toi kuva tytöstä ja kisusta. Ja ihana String-hylly, nehän on nyt niin muotiakin. :-)

  VastaaPoista
 3. Ihanan lohduttavaa, että jollakin muullakin on noita kasoja. Mä olen ihan pääsemättömissä niiden kanssa;) Kisulit ja koiruus osaavat ottaa kesästä kaiken irti!

  VastaaPoista
 4. Teillä on ihana tunnelma sisällä, kotoinen..no kyllä ne tavarat kerkiää laittaa pois kunhan saat oikein kunnon inspiksen siihen..ja ehtiihän tuon siirtää vaikka sade päivälle on parempi nauttia auringosta nyt kun sitä on..sateen tullen sitten tekee sisäjuttuja :)
  Ihana kuva tuo tyttökuva ja minulla on aivan sama juttu et käsistään sitä tulee laitettua kaikki johonkin hyllyyn siksi minulla on pieni kori, jonka tosin joudun aika usein tyhjentämään kun se täyttyy tavaroista aika pian..Sinne ilmaantuu paristoja joissa ei ole virtaakaan juuri ollenkaan, kelloja, avaimia, nappeja, neuloja, nauhoja, lankarullia, saksia ja arvaa jos etsin jotain en sittenkään löydä vasta kun kovan etsinnän jälkeen..
  Minulla vaatehuone on oikea murhe se ei koskaan ole siisti mutta kun ei aina jaksa pyöritellä samoja tavaroita ympäriinsä ja lattia-ala senkus pienenee..mutta jos sittenkin tarvii vielä on aina ajatukseni :)
  Mukavaa sunnuntaita sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Taina: Pentukoira saattaa kyllä teilläkin ystävystyä kissojen kanssa, jos ei vanhempi tykkää..

  Maija: Mäkin tykkään tuosta "arkkitehtuurista" ja punavalkoinen väritys on raikas. Me ei ole tuolle rappukäutävälle tehty mitään muuta, kuin että ekana kesänä revin irti kokolattia maton, joka peitti noita rappuja.

  Lady of the Mess: Mulla niitä joo kyllä kertyy kanssa :) tai :(

  Hannele:Silloin kun asuttiin kerrostalossa ja oli vaatehuone, niin se oli just se paikka johon kaikki ns. ylimääräinen kertyi...ja tietysti verkkokellari :)
  Samoin sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis vintinrappu! Mahtavat pirteät värit ja kivasti menee nuo raputkin. Melkein olen kateellinen ;)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)