Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 12. heinäkuuta 2012

Torstain touhut

TERVETULOA uudet lukijat ja tietysti entisetkin!

Taas kerran ollaan jo torstaissa. Normaalista poiketen siivosin jo tänään, kun mies on huomenna kotona, niin ei sitten viitsi ruveta hääräämään.Onneksi jaksoin nyt siivota makkarinkin yläkerrassa, se niin helposti aina jää "toiseen kertaan" kun se on piilossa.

Ihanaa, aurinkoakin on tänään näkynyt harmaiden päivien jälkeen.Pesukoneenkin laitoin päälle, jospa pyykit ehtisivät kuivaa...Yksi torkkuhuopa siellä on roikkunut jo muutaman päivän...

Eilen sain valmiiksi tyttären tytölle tekemäni mekon, kierrätysmateriaalista tämäkin ja ilman mitään kaavoja tehty...ei ole vielä edes sovitettu.

Mekon tekeminen alkoi siitä, kun halusin käyttää hyödyksi teinin entisen hameen, jota hän ei kyllä ollut enää pitkään aikaan pitänyt. Se oli vaan pyörinyt hänen vaatekaapissaan, kunnes hän nyt antoi sen pois.
Hameessa oli tahroja, jotka eivät pesussa lähteneet, joten leikkasin siitä talteen puhtaat osat.
Vyötärökaitaleen palan käytin ylä-osana ja helman valmiine pitseineen helma-osana. Joskus kierrätyksestä saatua kaunista nauhaa ompelin sauman peitteeksi ja olkaimiksi sikkinauhaa joka taisi myös olla kierrätyksestä :)

Hyvin vähän olen elämässäni tehnyt mitään vaatteita, vaikka muuta tuleekin välillä (tosin harvemmin) ommeltua.Nyt on vaan ollut ompelu inspis :)


Eilen koristelin myös aiemmin maalaamani ikkunanpokan. Siinä oli toinen lasi vielä paikallaan, joten laitoin sen taakse vain nättiä tapettia.

Ei siitä ihan mun mieleinen tullut, mutta katsotaan jos joskus sitä parantelen...


Laitoin sen kuistille, siihen missä oli aiemmin tämä ystävän tekemä ikkunanpoka-peili, jonka nyt siirsin eteiseen.


Näihin kuviin tänään ja älkää unohtako arvontaa, te jotka ette vielä ole osallistuneet :)

3 kommenttia:

  1. Hieno idea! Nätti mekko tuli. :) Ja kivoja myös noi ikkunanpokat.

    VastaaPoista
  2. Kaunis mekko.
    Mukavaa viikonloppua myös sinne teille!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)