Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kirppiskuulumisia :)
Tänään siis kävimme Salossa ja tietysti olin ajatellut suunnistaa Salon seudun suurkirpparille myös.

Pääsimme lähtemään vasta yhden maissa miehen hammaslääkärin takia.Vanhempi poikani oli vielä meillä ja tuli kyydissämme Saloon, josta jatkoi matkaa kotiin.

Ensin oli ohjelmassa miehen tutun tapaaminen ja hän oli sopinut tapaamispaikaksemme suhteellisen uuden Aarresaari-kirpparin, jossa en ollut koskaan käynytkään.
Se olikin mielenkiintoinen tuttavuus: iso kirppisosa, lasten leikkipaikka ja iso kahvio.Jätin miehet juttelemaan ja itse häivyin hyllyjen väliin aarre-jahtiin :)


Ja löytyihän sieltä jotakin kivaa ja edullista.

Ihana maalaisromanttinen taulu 2,50 e, vihreä lasimalja 1,50 e ja vihreä kynttilä, jonka hinta 0,50 e meni eläinsuojelulle (se oli sellaisesta pöydästä).
Ja vielä pikkuinen söpö kuppi, myös 0,50 e. Älkää kysykö mitä sillä teen, se oli vaan söpö :)
Kirppiskierroksen jälkeen menin miesten perässä kahville, jossa juttua riittikin.


Aikanaan siitä kuitenkin jatkoimme matkaamme sateisessa Salossa. Suunnistimme suurkirpparille, jonne ilmeiseti kaikki muutkin olivat tulleet sadetta pakoon, piha ja tienvarret täynnä autoja...mies sanoikin, että "mahdetaanko tuonne mennä".. minä siihen, että mennään nyt, kun kerrankin täällä ollaan...

Tällä kertaa ei sieltä kuitenkaan oikein mitään mielenkiintoista löytynyt. Vain vihreä lusikkalaatikko 0,50 e sekä Deko-lehti 1,80 e. Lisäksi maksoin miehen kairan terän :)

Tässä tämän päivän "saalis", kyllä se oli tarpeen päästäkin vaan johonkin välillä, kun joka päivä sataa :(


Kissat on paljon olleet sateella tietysti sisällä, mutta myös paviljongissa, jossa nukkuvat sateen suojassa :)Tässä siitä epämääräisen huono kuva, keittiön ikkunasta otettu harmaana sadepäivänä, kissat toisiinsa kääriytyneinä.

Toivotaan aurinkoisempia päiviä, eikös?


Ylin kuva kuistilta.

4 kommenttia:

 1. Sieltä tekee jokaikinen kertaa hyviä löytöjä! harmi et nykyään en kovin usein enää pääse sinne. Hmm.. viime kerrasta taitaa olla ainakin puol vuotta.

  VastaaPoista
 2. Kirpparit on mukavia! Juu, nyt voisi alkaa poutajakso!

  VastaaPoista
 3. ÄLKÄÄ AINA VALITTAKO LUOJAN LUOMIA ILMOJA , EI OLE ILMAT KOHDEN KOSKAAN, OLKAA KIITOLLISIA SILLÄ TÄNÄKIN KESÄNÄ ON OLLUT ILMOJA JOKA MAKUUN , MUIASTELKAAHAN VAIN !

  VastaaPoista
 4. Onpa se nyt ollut huono juttu, kun on toivottu heinäkuulle aurinkoa! Suomen kesä on perin lyhyt, siksi auringon hoitavaa valoa ja lämpöä toiset tarvitsee enemmän kuin toiset!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)