Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Eilisen sateen jälkeen...

...paistaa aurinko.

Eilinen konfirmaatio meni hyvin ja muukin siihen liittyvä. Kiitoksia kommenteista!
Satamaan alkoi jonkun verran sillä aikaa kun olimme kirkossa ja se koveni Vivamon teltassa loppujuhlan aikana, hiljeni vähän kun teimme lähtöä Vivamosta ja kun olimme kotona tuli vettä oikein reippaasti. Vesisaavikin oli miltei täyttynyt. Ja katto peekuti vuosi vieläkin vähän entisestä kohtaa, vaikka mies oli tiivisteainetta sinne laittanutkin.

Huomennahan se myyjä tulee sitä katsomaan ja kiinteistövälittäjäkin kävi sitä katsomassa ja otti kuvia. Sukulaismies, rakennusalan ammattilainen, tulee siihen myyjän katselmukseen mukaan ulkopuoliseksi asiantuntijaksi.

Tänäänkin kiirettä piisaa. Puolilta päivin tulee vieraita, kolmelta lähdetään puutarhajuhliin kuuntelemaan Viktor Klimenkoa ja illalla on vielä lapsityöpalaveri, pyhäkouluun liittyen.

Joten palaillaan taas :)


4 kommenttia:

 1. Rippijuhlat ovat mielestäni mukavia, varsinkin sitten kun ne on saanut paremmalle puolelle, eli valmistelut tehty ja viimeiset vieraat jo lähtemässä.
  Toivottavasti huomenna asiat ratkeavat parhain päin. Eikö ole jo helpotusta kun tilanteelle tapahtuu jotain. Hyvin olette saaneet asiantuntijat paikalle.

  VastaaPoista
 2. Ihanat ruusut.
  Paljon on teillä toimitaa.
  Toivotaan että saate asiat parhaaksenne.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Onnea ripillepäässeelle. =)


  Onneksi surullisten asioiden keskellä teillä on onnellisiakin hetkiä. Viktor Klimenko on ihana ihminen. Itsekin olen kerran päässyt Mamani kanssa livenä kuuntelemaan hänen slaavilaisia laulujaan. =)


  Onnea ja erityisesti asiantuntevaa katsastusta talolle...


  'halitus kohtalotoverille*

  VastaaPoista
 4. Hei Kirsti! Kyllä se oli helpotus kun odottaminen päättyi ja päästiin alottamaan purkuhommat ja myyjäkin on luvannut osallistua kuluihin.

  Hei Sylvi! Kyllä tää nyt tuntuu hyvin menevän.

  Heippa Una! Kiitos!
  Kyllä Viktor on mahtava laulaja.
  Asiat pyörähti käyntiin remontti asiassa, kiva :)
  Haleja!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)