Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Aurinkoisen aamun inspiraatiota

Tänä aamuna, kun minä vasta (monennenko kerran..) heräilin, mies oli jo lähdössä kaupunkiin.
Kun nousin sängystäni, eli siis remontin takia olohuoneen sohvalta, meillä näytti tältä. Kaikki karvapallerot oli kokoontuneet vuoteeni viereen :)Mies sanoi lähtiessään, että Elmo ei ollut halunnut aamulla ulos, joten sillä oli vielä aamuruoka syömättä ja aamupissalla käymättä.
Siispä aamupalan ja pukeutumisen jälkeen lähdettiin "Elmukelmun" kanssa metsään kävelylle.
Samassa paikassa oltiin eilen tytön kanssa käyty keräämässä tatteja.
Metsässä näytti jo näin syksyiseltä.Joessa makasi puu, joka oli täynnä pahkoja.Hämähäkit olivat taiteilleet verkkoja ja muurahaiset olivat työn touhussa.Sää oli niin kaunis, että palattuani jäin hetkeksi ulos puuhastelemaan. Nyppimään kuivia kukkia ja lehtiä, kastelemaan kukkia, ja hetken mielijohteesta kuokin ylös kokeiluperunani, joita siis olin laittanut vanhaan kukkapenkkiin muutamia itäneitä perunoita. Eihän niitä paljoa tullut, mutta ihan hyvän näköisiä, vaikka sienikastikkeen kanssa syötäväksi...luomuruokaa :)Vein ulkoa pari kukkaa kuistille ja innostuin sitä siivoamaan ja sisustamaan...eli tekemään vähän muutoksia.
Muovituolit saivat lähteä ulos ja laitoin istuimeksi penkin.Pihakirppikseltä ostamani papukaija pääsi seinälle ja sen kaveriksi pari vanhaa pikku papukaijaa kranssiin.Tässä muutama kuva vielä kuistilta, hetki kesäistä tunnelmaa vielä :)Ihka ensimmäisessä kuvassa alussa kimppu, jonka sain tuliaisiksi eräältä vieraalta maanantai-iltana. Oikein ihania pikkuaurinkoja...en tiedä mitä kukkia lienevät.


Aurinkoa päiväänne :)

7 kommenttia:

 1. Ensimmäinen huomioni oli samanlainen talouspaperirulla pöydällänne kuin meillä. Sitten takerruin toiseen pikkuasiaan (ei kyllä minulle pieni vaan tosi tärkeä) että missä vaiheessa sinä joit aamukahvin!? Itse en tekisi ensimmäistäkään hommaa ilman edes kupillista.
  Hauska, ihan tyypillinen ilmiö, oli nuo ihanat karvapallot, jotka olivat kokoontuneet äidin ympärille odottamaan koska hän herää ja huomioi heidät!!
  Todella kauniita luontokuvia.

  VastaaPoista
 2. Kirsti: Aamukahvi seurasi heti ylösnoustua, heti myslin jälkeen :)

  VastaaPoista
 3. No hyvä, ihan oikeassa kohdassa nautit kahvin!
  Olen kova kahvinjuoja. Aamukahvi taitaa kuitenkin olla se tärkein ja nautittavinkin.
  Terveiset karvapalloille!

  VastaaPoista
 4. Hei Kirsti!
  Rapsutan heitä puolestasi :)
  Mikä sun blogin nimi on, en ole löytänyt sitä? Voisin tulla vastavierailulle.

  VastaaPoista
 5. No kuule kun mulla ei ole sitä. En ole uskaltautunut sitä laittamaan. Pelkään etten hallitse hommaa.
  Olen kovasti sitä miettinyt. Marraskuussa olisi paikkakuntamme kansalaisopistossa kurssi blogeista. Jos saisin mentyä sinne. Kiertelen toisten blogeja ihailemassa ja lukemassa mielenkiintoisia kokemuksia jne. Olen koneella joka päivä kun olen päässyt jo eläkkeelle niin aikaa on.
  Tulin nytkin tänne teille ja nautin taas karvapallerokuvasta. Ne on niin aitoja odottaessaan perheen päähenkilön heräämistä!

  VastaaPoista
 6. Sesse, niin kodikas postaus!! Valo noissa noissa kuistikuvissa on kaunis!
  Voi, noita suloisia karvaturreja!♥
  Iloa viikonloppuusi!:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)