Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 20. elokuuta 2010

Taas ollaan perjantaissa! Kyllä aika menee niin äkkiä.

Eilisistä kirppisostoksista vielä sen verran, että kun ostin sen emalimukin, niin en laittanut siitä kuvaa, kun se oli ihan pinttyneessä liassa.
Ajattelin kuitenkin, että saan sen puhtaaksi ja ostin kun se oli vain 85 senttiä.
Niinpä jynssättyäni sitä ensin astanpesuaineella ja sienellä, viimeistelin sen "taikasienellä" ja nyt se on valmiina mökille menoon :)

Vähän hämärä kuva, mutta saa kai siitä selvän.

Laitan tähän vähän kuvia asioista joihin olen heikkona :)

Purkit:
Erilaiset kynttilälyhdyt:


Jos joku ei tähän mennessä ole huomannut, että siniset esineet tarttuvat helposti mun matkaan, niin nyt varmaan huomasi :)
Tykkään mä kyllä vihreästäkin, siitä todiste:Näistä muuten kaikki muut ovat kirppariostoksia, paitsi vihreä sokerikko ja kermakko ovat mun tädin entisiä ja teekannu äidin entinen. Ylemmistä kuvista muut on kirppari ostoksia, paitsi vanha kahvipurkki on äidin entinen, sininen lasipurkki tyttäreltä saatu ja majakkalyhty sekä alempi sininen lyhty ovat kaupasta.


Lopuksi vielä kerron yhdestä hienosta löydöstä, jonka tänä kesänä tein. Olin eräänä iltana viemässä kissanruoka purkkeja ym. metallinkeräyslaatikkoon, niin lasinkeräyslaatikon viereen maahan oli pistetty pino tällaisia lautasia, englantilaista posliinia ja vielä täydet 6 kpl! Jes, minä tietysti otin ne matkaan ja pistin tiskikoneeseen. Aina joskus käy tuuri :)
Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille! Meiän seurakunnalla on viikonloppuna telttakokous sarja, joten siinä on isännälle ainakin teltanpystytystä ja hän on luvannut olla la-su välisen yön yövahtina, joten mökillekään ei ainakaan ennen su tai la päästä.

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihania tavaroita, lautaset on mahtava löytö.
  Olen myös heikkona peltipurkkeihin, ongelma on vain se, että jos niihin säilöö tavaraa, ei muista mitä missäkin purkissa on XD.
  Ja taikasieni on oiva keksintö sanon minä.
  Hyviä kokouksia sinne teille!

  VastaaPoista
 2. Oiva roskislöytö. Onneksi joku oli ymmärtänyt jättää ne ehjinä laatikon viereen, eikä rikkonut laatikkoon. Toisen roska on toisen aarre, niinhän se on. Olen minäkin roskiksesta kerännyt vaikka mitä aarteita :)

  VastaaPoista
 3. Hei, tulin vastavierailulle. Täälläpä hienoja kirppislöytöjä. Vanhat emalimukit on ihania, monesti vaan niin kovin kalliita... Hieno löytö nuo lautaset, joku on varmaan tarkoituksella jättänyt haluavalle. Mukavaa viikonloppua1

  VastaaPoista
 4. Markka: Se on kyllä totta, että peltipurkeissa on vaikeampi muistaa sisältö, varsinkin jos sitä sisältöä vaihtaa välillä :D

  Sude: Välillä ihmettelee miten hyvää tavaraa ihmiset heittää pois :O

  Hyvä Mieli: Kiva kun tulit, tervetuloa! Niin varmaan olikin jättänyt... Viikonloppuja! Tule toistekkin!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)