Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 15. elokuuta 2010

Suloista sunnuntaita
Eilen illalla jo meinasi ikävä mökille yllättää, kun ei sinne nyt miehen vapaaehtois töiden takia ennätetty.(Tuossa yläkuvassa enkeli mökiltä.)
Katselinpa sitten myytäviä mökkejä tästä lähempää, siis netistä tietty! Ihania mökkejä, mutta vaan puolet kalliimpia, kuin meidän :( Eli ei taida olla toivoakaan saada täältäpäin mummon mökkiä, johon vois myöhemmin muuttaa asumaankin.

Perjantaina sain siivottua, paitsi makuuhuoneen jossa on vielä kirppari tavaroita kerättynä. Keskimmäisen tytön rottiakin kävin moikkaamassa, sen jälkeen kun tyttö kävi meillä. Olis tosi hyvän kuvan saanut harmaasta rotasta, kun se seisoi vaa´alla ja söi porkkanan palaa, painonvartija :D

Kirpparilla kävin eilen, aika hyvin on kuitenkin mennyt nyt tavaraa. Vein sinne lisää kolme kassillista eilen. Paljon oli väkeä kirppiksellä, kun oli sateinen ukkos aamupäivä. Itselleni ostin vain kaksi Kodin Kuvalehteä, yhteensä euron.
Niitä sitten illalla saunan jälkeen lueskelin jäätelöä syödessäni. Tuosta on tullut ihan tapa, saunan jälkeen jäätelöä ja sisustus- tai muita hyviä lehtiä.Ulkona alkaa pilviverho väistyä ja aurinko paistaa.Laitan tähän yhden ihanan Risto Rasan runon sekä itselleni että teille evääksi:

Katson penkiltä
kun varpusenpoika kylpee.
En ajattele ikäviä,
älä sinäkään.

Niin helposti ikävät asiat valtaavat mielen, vaikka periatteessa kaikki on hyvin...

Nyt laitan tänne jotain vanhoja kuvia, kun uusiakaan ei nyt ole tullut otettua.Ihana kirppisostos muutaman vuoden takaa.

Tämä on uudempia ostoksia kirpparilta, purkissa on nyt omenasosetta.

Viimeiseksi valittu pala meiän sotkuisesta makuuhuoneesta :)


4 kommenttia:

 1. Kauniita tarvikkeita sinulle.
  Mulla on samanlainen enekeli, kerään niitäkin satunnaisesti :)
  Hyvä runo, luontorunot minä luen aina :)
  Mukavaa sunnuntai päivää :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoituksistasi ja kuvistasi tulee hyvä olo. Kiitos siitä : )

  VastaaPoista
 3. Jospa se teidän unelmien mummonmökki vielä löytyis....onnea täytyy kyllä olla matkassa, että ehtii ensin. Hyville ja kohtuuhintaisille löytyy kyllä ottajia. Kivoja kirppislöytöjä sulla, munkin pitäis mennä myymään omiani kirppikselle, mutta en ole saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. Seijastiina: Mukavaa sunnuntaita sinnekin!

  Mayo:Ilo on kokonaan minun puolellani :)

  Maelka: Tää etelä-suomi on siitä huonoa, että täällä on kaikki kallista. Heti kun vähänkin pohjoisemmaksi tai länteen(niinkuin nykyinen mökki) tai itään menee niin kaikki halpenee, asunnot, mökit, vuokrat... Mutta eletään toivossa:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)