Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 31. elokuuta 2010Huomenta! Tässä vielä sinivoittoista parvekettamme. Kännykässä värit ovat niin kirkkat, mutta kun siirtää koneelle niin haaltuvat :(

Tuohon eiliseen postaukseen vielä palatakseni, niin en ymmärrä miksi noita veneitä on jossain rannassa ihan lahonneena...kyllä meikäläisellekin vene kelpaisi :)
Meillä olikin soutuvene joskus kahdeksan vuotta sitten, kun asuimme "maallempana" ja järvi oli lähellä. Sitten muutimme niin kauas, että vene piti myydä.

Tänään saan kuulla menenkö huomenna töihin, vai vasta myöhemmin. Kun palkkatuki hakemuksen hyväksyminen ei ainakaan perjantaina vielä ollut tullut työnantajalle.

Tänään meillä oli hidas aamu, kun tyttökin meni vasta 10ksi ja poika menee 12ksi.
Eilen tein omenamehua Mehu-Maijalla. En ollut koskaan ennen tehnyt, mutta yhdestä blogista luin, että se onnistuu hyvin, niin pitipä kokeilla.
Aikaa siinä meni, mutta sain 4 litraa mehua ja loppu"mössöistä" tein omenasosetta 4 rasiaa pakkaseen. Ihan kiva.

Yhdessä blogissa oli myös kalenteripyyhkeistä juttua, meilläkin äiti keräsi niitä ja joitakin olen laittanut mökin saunakamariin näytille, kun sen väritys on muutenkin niin 60-70-lukulainen :)

Ruuan jälkeen eilen olin niin väsynyt, että torkahdin sohvalle ja ihan oikeasti huomasin nukkuneeni, kun heräsin ja kello oli jo 8.
Illalla sitten menikin lähemmäksi puolta yötä, ennenkuin sain unta.

Nyt mulla ei olekaan mitään uusia kuvia, joten laitan tänne jotain vanhempia kuvia väleihin. Tässä lokerikko, joka oli jo kerran kuvassa puolityhjänä, nyt täytenä.

Ja pieniä keramiikka nalleja, joita "kerään".

Siinäpä sitten tämän päivän kuulumiset. Mietin pitäisikö siivota tänään, jos huomenna tulee töihinlähtö, ei jäisi viikonlopulle. Mulla pitäisi lisäksi olla joka toinen lauantai töitä. Mukavia syyspäiviä teille :)

3 kommenttia:

 1. Tuollainen vanha vene olisi kiva mökin pihalle kukkapenkiksi.
  Kaunis parveke.Ihania juttuja siellä.

  Lokerikko on hieno.Etsin sellaista itsellekin.Minulla oli joskus,mutta taisin sen sitten myydä kirpparilla.Osaisikohan tuo mies sellaisen tehdä.
  Oi,kalenteri pyyhe meillä oli aina lapsena seinällä.Mihin lie pyyhkeet joutuneet.

  Mukavaa loppuviikkoa,Sesse.Ja jos olet töissä,niin työniloa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos JaanaElina!
  Mullakin oli tuollainen isompi lokerikko puunvärinen, jonka myin kirpparilla joskus, kaduin sitä myöhemmin, onneksi löysin tuon pienen :)

  VastaaPoista
 3. Hei, miun vuosimallia tuo vasemmanpuoleinen pyyhe!! Sisustuskärpäsen kaupassa oli myynnissä 1977, harmittelin ettei oma vuoteni :)!!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)