Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 28. helmikuuta 2023

Onneksi ei pahemmin sattunut

 


Kyllä sitä kaikenlaista tapahtuu. Eilen kun olin omaa Miniä ulkoiluttamassa, niin eikös se haistoi niin mielenkiintoisen hajun, että ryntäsi tien reunasta hangen puolelle ja veti minut mukanaan kun en osannut varautua. Se metsän puoli oli tosi liukas siinä kinoksessa, varmaan jäätä,  ja menin selälleni ja satutin käteni. Onneksi ei pahemmin käynyt.

Nyt on side tukemassa kipeää rannetta. Sen verran särkee, että otin särkylääkkeen. Enkä lähtenyt kaupunkiin ruokailuun isännän kanssa.

Itse aion syödä mitä kaapista löytyy, luultavasti  muussin ja gluteenittoman kastikkeen. Tuota gluteenitonta kastiketta saatiin seurakunnan ruuan jakelusta, se oli hyvä meikäläiselle gluteenittomallekin, ja on isäntäkin sitä syönyt.

Nyt ulkona alkoi aurinko paistaa...kohta tulee kevät!


4 kommenttia:

  1. No voi sentään. Onneksi ei käynyt huonommin! Ison koiran kanssa on tuollainen haaste, jos yllättäviä kiinnostavia hajuja tulee vastaan. Mini oli varmaan pahoillaan.
    Mukava kuulla, että aivokuvauksista tuli hyvä tulos! Aivan mahtava uutinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isäntä sanoi, että mun kannattais ottaa pitkä fleksi, mutta en halua, koska minusta olisi vaikeampaa sen kanssa käyttää..

      Poista
  2. Hyvä ettei käynyt huonommin. Mini on hurmaava koira 💛

    VastaaPoista
  3. Mini on kyllä kiva koira, joskus vaan tulee liian kiintoisia tuoksuja vastaan :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)