Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 28. kesäkuuta 2016

Sadetta ja paistetta

Eilen oli harmaa, sateinen päivä ja muutenkin (säästä johtuen) tylsä päivä. Enimmäkseen vaan luin ja söin pitkästä aikaa pussillisen täytelakua lukiessani. Myös katsottiin pari Sydämen asialla -jaksoa. No, kyllä sentään jotain normi hommia tuli tehtyä. Tänään oli sitten heti aamusta ainakin vähän pirteämpi olo, kun herätessä kellon soittoon näki auringon paistavan.
Kello oli soimassa siksi, kun oli kaupunkireissu-päivä ja mies haluaa lähteä heti aamulla, vaikkei mitän aikataulua olisikaan.
Tulipahan nyt vaihdettua entiset lainakirjat uusiin kirjastolla. Ja tytön luona kävin auttamassa häntä. Tyttö sai iso-siskonsa kautta "uuden" sängyn, niin sille piti tehdä tilaa ja isosisko vei miehensä kanssa rikkinäisiä juttuja kaatikselle tytön asunnosta, että siinä mielessäkin tuli vähän tilaa sinne.
Suunnitelmissa hällä olis hakea tilavampaa ja parempaa yksiötä, mutta saa nähdä onnistuuko... ja mielellään halvempaakin, kun tuo tytön asunnon vuokra juuri nousi aika paljon.
Kruunuvuokkoja
Kotona on tullut sitten päivä-nokosteltua hetki, pestyä pyykkiä ja käytyä kävelylenkillä miehen ja koiran kanssa. Käveltiin tiellä, jossa oli ihan tien vieressä hevosia, koira pelkäsi niitä. Siksi se ei varmaan ole kotitiellekään mielellään lähtenyt kävelemään, kun täälläkin on kahdessa paikassa pellolla hevosia. Eipä siis kummempaa ole tämänkään päivän aikana ollut...nyt ollaan jo illassa. Kuvat on kännykältä aiemmin otettuja.

Perunaa, lehtisalaattia ja retiisejä kasvamassa.
Kasvulaatikoitani
Sienetkin on alkaneet "kukkia" :)
Tällaista tänään.


2 kommenttia:

  1. Ihana tuo ensimmäinen kuva, kuin jostain sadusta. Laitoin itselleni talteen, jos saisin siitä jotain inspistä talvella taulun maalaukseen =) Suoraan en kopioi, mutta kuvan tunnelma on niin ihana.

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo eka kuva, niin tunnelmallinen.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)