Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 18. kesäkuuta 2016

Auringonlaskua eiliseltä ja tämän päivän tunnelmia
Eilen illalla tulimme seurakunnasta kotiin, ilta-aurinko kultasi puiden latvat hiljaisen tien varrella, kiva tunnelma.Kotiin päästyä kello oli vähän yli 10 ja aurinko oli laskemassa. Menin vielä hetkeksi koneelle ja nyt kun mun kirjoituspöytä on pikku-ikkunan edessä, niin vähän ajan pästä kiinnitin huomiota upean väriseen taivaaseen ja sellaiseen kullanhohtoiseen tunnelmaan...harmi, ettei puoliakaan siitä saanut tallenetuksi. Yritin sitä kuvata sekä digikameralla, että kännykällä...itse asiassa nyt tuli kännyllä parempia kuvia. Tämän postauksen kuvat ovat niitä.

Tänään olimmekin ystävän muutto-talkoissa. Äkkiä ystävät saivat loppujen lopuksi uuden asunnon, ja ihan kivan asunnon. Minä olin enemmän siellä vanhassa asunnossa pakkaamassa, kun tosiaan heidän muutto tuli niin pian, että olivat vasta kerinneet pakkaamisen aloittaa. Vein mennessä samalla meidän vintistä lisää laatikoita heille. Ihan hyvin ja ripeästikin muutto sujui kun oli paikalla viisi miestä ja kolme naista sekä pakettiauto + henkilöauto + peräkärry. Menihän siinä taukoineen kuitenkin noin 6-7 h.
Olen aina tykännyt muutoista siinä mielessä, että rakastan tyhjiä asuntoja ja sitä tunnelmaa, kun uusi asunto on kuin tyhjä puhdas sivu, joka alkaa pikkuhiljaa täyttyä. On aikanaan tullut paljon itsekin muutettua. Tottakai halusin lähteä ystävänkin uutta asuntoa myös katsomaan ja meninkin sitten miesten mukana käymään sielläkin, ja tosiaan kiva asunto oli. Ainoa miinus oli ehkä se, ettei ollut parveketta (se oli neljän asunnon pienkerrostalossa, toisessa kerroksessa), mutta toisaalta ei heidän entisessäkään asunnossa ollut parveketta. Muuten kiva vanha kivitalo ja sen tunnelma, paksut seinät ja leveät kaakeloidut ikkunalaudat ja sekä rapussa että asunnossa sellainen 40-50-luvun kerrostalon tunnelma.

Huomenna meidät onkin kutsuttu synttäreille Karkkilaan, täytyy vielä miettiä mitä sinne laittaisi päälle...eikös se ole se naisten yleisin ongelma :)
Mies jo tänään aamulla katsoi "juhla"vaatteet valmiiksi, hän ottaa ne Vivamoon mukaan, kun hällä on vielä huomenna näytelmä-vuoro ja tulee sieltä suoraan synttäreille. Minä menen jo aiemmin ystävän kyydillä.
Vaatteista puheen ollen, nyt en ole vähään aikoihin käynyt kirppikselläkään vaate-ostoksilla, niin ei näköjään tarviikkaan :) Nimittäin yksi ystävä antoi eilen mulle vaatepussin, jossa oli kolmet housut + kengät...yhdet housut hylkäsin, mutta farkut, caprit ja kengät olivat sopivat ja mieleiset:) Tänään sitten sain muutosta yhden jakun ja puseron, niitä en ole vielä kokeillut...kyllä kierrätys pelaa :)


Täällä tuulee, mutta ei tällä hetkellä sada. Mies pisti saunan lämpiämään, tosin hän katsoo jalkapalloa, että saa nähdä missä välissä sinne saunaan keritään... :D

2 kommenttia:

  1. Ihanan värinen tuo taivas:) Täällä eilen sateista eikä ihanaa aurinlaskua näkyvissä.

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia. Joskus nuo muutot tulee yllättäen mutta kaveriporukalla niistä selvitään.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)