Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 12. maaliskuuta 2016

Apua, ideoita kaivataan...Nyt on keinot loppu, tämän olohuoneen kanssa! Ja hermot! Siivospäivää taas vietän ja olisi huomiseen aikaa sisustaa olkkaria,murheenkryyniä... Tässä jonkinmoinen pohjapiirros...ei kyllä minkään maailman mittakaavassa...silmämääräisesti vain piirretty ja oikeasti näyttää vielä ahtaammalta.
Klikatkaa kuvasta suuremmaksi.Ja pari kuvaa siivouksen keskeltä....

Jatkan siivousta ja miettimistä, mutta täytyy vielä teillekin kertoa rajoitteet, mielensä mukaan ei voi huonekaluja siirrellä. Siis: kirjahylly on toistaiseksi (siis lattiaremonttiin asti) tuossa, koska edelliset asukkaat eivät ole laittaneet sen alle ollenkaan lattiapinnoitetta...tai taitaa siellä joku olla,mutta erilainen kuin muussa lattiassa.

Miehen nojatuoli on oltava tuossa, koska hän katsoo paljon tv:tä ja ei näe kaukaa, siksi sohvaryhmänkin on oltava tuossa. Hn myös haluaa että rahi on siinä, jotta voi nostaa jalat ylös. Kuntopyörä on myös oltava olohuoneessa. Samoin puille on oltava paikka pönttiksen vieressä. Muuten mulla on melko vapaat kädet sisustuksesssa, ainakin voi kokeilla.Itsellä on mieli (rajoite), että kukat pitäisi olla ikkunoiden edessä, koska täällä on aika pienet ikkunat ja kukat ei saa muuten valoa, ikkunalautoja ei ole.
No mutta, ihana aurinko paistaa ja kevät ja kärpäset ovat tulleet...ainakin tämä yksi yksilö pörräsi olkkarin ikkunassa :) Se on tuo iso musta ulkorakennuksen ja pensaan välissä, heh heh..
2 kommenttia:

  1. Rymsteeraus tuottaa joskus päänvaivaa! Rajoitteita aina on ja ne on otettava huomioon vaikka hidastavat suunnittelua! Ihanasti valo tulvii sisään :D

    VastaaPoista
  2. Ihana aurinko antoi voimaa siivoukseen...ja kun mieskin oli vielä harjoituksissa :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)