Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 11. toukokuuta 2015

Heippa koti!Tänään lähden kolmeksi yöksi tyttärelle hoitamaan lapsia. Eilen oli kiva äitienpäivä, kaikki lapseni ja lapsenlapseni olivat täällä. Sain toivomani lahjan: uuden ihanan patjan! En sitä kyllä vielä laittanut sänkyyn, vaan laitan vasta torstaina kun tulen kotiin.Lisäksi tyttö toi tullessaan juustokakun :)Vanhin poikani on ollut täällä kaksi yötä ja Rasmus kun huomasi, että "vieras" oli tullut, oli poissa kaksi yötä ja sen päivän välissä. Olin jo vähän huolissani siitä, mutta aamulla se tuli kotiin! Vaikka poikakin on täällä vielä, lähtee samalla kun mies lähtee viemään mua kaupunkiin.(Viedään samalla nuorimmalle tytölleni vanha pyöräni, kun hän on aloittanut työn noin viiden kilometrin päässä asunnoltaan.)
Vanhin tytär ja miehensä lähtevät lomalle kahdestaan huomen aamulla aikaisin, niin menen sinne jo valmiiksi.Tällä kertaa otan oman läppärinkin mukaan, koska mulla on päivällä vapaata, kun nuorin on päiväkodissa ja pojat koulussa. Voisin myös ottaa mukaan puuvillalankaa ja koukun, kun illalla harjoittelin tekemään ensimmäiset virkatut sydämeni :)


Keräsin kaikki pienet taimeni kahteen laatikkoon, jotka laitan keittiön pöydän päähän, että mies muistaa ne kastella :)Tänään tulee taas vuosi lisää meikäläisellekin, parin vuoden päästä sitten juhlat jos Herra suo ja elämme, niinkuin sanotaan :)Muutenhan synttärit menee enemmänkin äitienpäivän mukana, kun ne ovat niin lähekkäin. Silloin kun synnyin, synnyin äitienpäivän aattona eli niinkuin äiti sanoi: äitienpäivä-lahjaksi :)

Paviljonkikin tuli pystytettyä, tai itse asiassa sehän oli pystyssä koko talven, mutta siis tuli laitettua kattokangas ja hyttysverkko-seinät. Sekä vietyä sinne tarjoiluvaunu ja ulkotuoleja. Istuimmekin siellä eilen jonkun verran, vaikkei kovin lämmin ollutkaan. Kahvit kuitenkin juotiin sisällä, kahdessa vuorossa, kun keittiö ja sen pöytä ovat niin pienet. Kaikki lapset ja vanhemmat lastenlapset pelasivat sulkapalloa, jonkin laista soviteltua yhteispeliä, noin kolme vastaan kolme-neljä...Hauskaa tuntui olevan :D (Paviljongin kuva ikkunasta otettu).

Heipä-hei! Kirjoittelemisiin :)

4 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa syntymäpäivää!

  Taimien hoito kannattaa ohjeistaa hyvin ja laittaa taimet niin näkösälle että ne varmasti huomaa!

  Aina on juhla kun lapset tulevat käymään ja Sinulla vielä lastenlapsetkin! Mukavaa alkavaa viikkoa! ...mukavia päiviä lastenlasten kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti taimet ovat kotona hyvässä hoidossa, niinkuin eläimetkin :)

   Poista
 2. Onnittelut eilen olleen synttäripäivän johdosta!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)