Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 14. toukokuuta 2015

Haaveet kaatuu....
Eikös tämä ollut jostakin laulusta...Murheellisena aloitin tämän päivän , kun ikkunasta odotti tällainen näkymä:

Voi sentään, ajattelin tuleeko tuosta paviljongista enää kalua. Katto-kangas oli ainakin revennyt monesta paikkaa :( :(
Jo eilen illalla kun tulin kotiin, näin että kattokangas roikkui paviljongin toisella reunalla, mutta paviljonki oli muuten vielä pystyssä. Vinossa tosin. Mies sanoi, että katotaan huomenna (siis tänään) sitä paviljonkia....yön aikana kova tuuli oli sitten siirtänyt paviljonkia ja pistänyt sen kasaan. Kyllä harmitti!

No onneks ei kaikki toivo vielä mennyt...siirsimme paviljongin osin purettuna toiseen paikkaan, enemmän takapihan puolelle. Ajatuksena, ettei sinne kävisi niin tuuli,kuin tuossa nurmikko-aukealla. Kokosimme sen loppuun ja laitoimme erilaiset rautaiset kiinnitysraudat, joilla sen pylväät kiinnitettiin maahan.Lisäksi laitoimme lisätueksi entisen paviljongin rauta-"ristikot". Tämän kuvan otin siitä yläkerran ikkunasta.


Kankaista on vielä ongelma, kun tosiaan kattokangas, joka on entisen paviljongin, samoin kuin hyttysverkot, ovat rikki. Nykyisen paviljongin kankaita en ole pitänytkään siinä, koska olen pitänyt vain hyttysverkkoja. Ne kankaat siis olisivat kunnossa, mutta sen kattokangasta en löytänyt mistään!! Liekö sitä tullutkaan meille, kun ei ollut ainakaan siinä isossa muovikassissa, missä muut kankaat olivat. Pavijonginhan sain ilmaiseksi tyttären naapurilta oliko se nyt vuosi vai kaksi sitten. No mutta se siitä!

Miehelle tuli kaveri savusaunaan, niin täytyy kohta ruveta tekemään iltapalaa, jonka nautimme tuolla paviljongissa ehkä kuitenkin.Siellä saunassa on myös makkaraa uunissa heillä.

Uusi patjakin tuli illalla laitettua sänkyyn ja samalla vaihdettua lakanat, ihanaa turkoosia makkariin :)
Hyvää Helatorstain iltaa !

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toivotaan! Tai sitten pitää yrittää keksiä siihen jotakin muuta...

   Poista
 2. Tuuli on heilutellut meidänkin paviljonkia. Tarvitsisimme siihen uuden katoskankaan, mutta missään niitä ei näytä olevan myynnissä. Harmillista, jos pitää koko paviljonki ostaa pelkän katon vuoksi.

  VastaaPoista
 3. Harmin paikka että tuuli noin myllersi pihallanne, toivottavasti saat katon paviljonkiisi ja että uusi paikka olisi suojaisempi. Mukavaa Helatorstai-iltaa!

  VastaaPoista
 4. Ihanat turkoosit lakanat!
  Toivottavasti saat jostain keksittyä kattokankaan paviljonkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi on ihana väri <3 Nuo aluslakanat ja tyynyliinat on muuten kirppis-löytöjä ja pussilakanat on äidin entiset . Jotain täytyy kehittää tuohon paviljonkiin, jos ei katto-kangasta löydy...

   Poista
 5. No jopas! Eilen tosiaan tuuli aika tavalla, mutta harmittaahan se ilman muuta. Onnea katon etsintään!

  VastaaPoista
 6. Voi mikä harmi tuo paviljongin katon repeäminen, toivotaan että jostain löydätte uuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivää täältä Pirkanmaalta. Meille on käynyt kaksikin kertaa, että paviljongin katto revähtänyt. Omamme 3x4 on hankittu Bauhausista, sieltä tilaamalla on saatu uudet eikä hintakaan harmita, alle 60€. Tilaavat kyllä sopivan jos mitat ja malli suunnilleen tiedossa. Ota kuva katoksesta ja vie se mukanasi kauppaan.kauppaa

   Poista
 7. Onpa hurjan näköistä jälkeä tuossa ekassa kuvassa, mutta onneksi toinen kuva näyttää jo paljon paremmalta. Eiköhän se vielä kuntoon tule muutenkin!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)