Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 13. tammikuuta 2015

Vilkas päivä!Tänään lähdettiin jo aamusta kaupunkiin. Ensin tosin lähilehden toimitukseen käymään, sen jälkeen auton nokka kaupunkia kohti. Kirjastoon lehteä lueskelemaan hetkeksi, ja kärppänä kirppikselle. Puoli tuntia oli siellä aikaa olla ja kerkesin tehdä taas kivat ostokset :)


Koiralle ihan uuden veroinen (ehkä olikin uusi) fleksipanta (9,50 e), itselle kengät, joita voi pitää vaikka tossuinakin (vähän leveämmät, kun pitkään on ollut varvas kipeä ja kapeat kengät painaa siihen) 2,5 e, ihana pullea, raidallinen kissa-pankki 0,50 e, pokkari: Sulo tuli taloon 1 e ja vihreä leimasin tyyny 0,50 e.
Lisäksi ilmais-laatikosta vaaleanpunertavat verhot (vaikka kankaaksi ompelutöihin).
Sitten olikin vuorossa seurakunnan ruokailu.Siellä oli alussa vähän kurja olo, kun päätä särki ja niskaa/takaraivoa juili ja väsytti.Ruoka oli kuitenkin hyvää ja särkylääke ja kahvi piristi sekä rukous auttoi myös.Ruokailun jälkeen oli toinen hieronta kertani, joka olikin taas nautittava. Mieskin tuli sitten sinne ja saimme nauttia tutun hierojan luona myös kahvit ja siinä vierähti aikaa myös seurustellessa, joten kotiin tultuamme kello oli jo 4-5 välillä. Eli melkein työpäivä siellä kaupunki-reissulla meni. Olimme sopineet myös, että hierojani tulisi meille saunomaan illalla.
Nyt on jo saunottu ja iltatee voileipineen ja kekseineen nautittu ja kello on kohta 22, vilkas päivä on ollut.Hieroja-ystävä on ajelemassa jo kotiin päin.
Ja mies laittoi juuri niskaani lämmittämään kauratyynyn :)Toivotan teillekin hyvää iltaa ja yötä!

7 kommenttia:

 1. Oijoi, kyllä hieronta oliskin nyt poikaa =)
  Kissapankki ja kengät olis sieltä kirpparilta lähteneet minunkin mukaan. Kirppareilta saa valmiiksi leveeksi venytettyjä ja pehmitettyjä kenkiä, kaupan kengät puristaa aina aluksi.

  VastaaPoista
 2. Kuulosti kovin iloiselta ja rakkautta täynnä olleelta päivältä :)

  VastaaPoista
 3. Tuollanen hemmottelupäivä on ihana.

  VastaaPoista
 4. Olipa Sinulla mukava päivä, kaikkea hyvää ja kivaa siihen sisältyi!

  VastaaPoista
 5. No ompa sinulla tapahtunut. Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin ja Elmokin kotona. Toivottavasti pääset pian kuvaukseen yms. Voimia!

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus!!<3<3

  Mukavaa viikonloppua sinne!!<3

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)