Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 5. tammikuuta 2015

Elmo on kotona :D
Eilen illalla saimme vinkin, että Elmon näköinen koira on nähty Sammatissa (noin 10-15 km meiltä) erään talon takapihalta tulossa.Talon emäntä oli heti katsonut Karkurit.fi palstalle, jossa oli Elmonkin kuva ja ilmoitus ja soitti mulle. Lähdettiin heti sinne ja käveltiin siellä puoli pimeässä sitä huudellen, mutta tuloksetta.Kymmenen korvilla lähdettiin kotiin.
Tänä aamuna lähdettiin uudestaan ja mukanamme oli eräs ystävä koiransa (joka oli Elmon vanha tuttu) kanssa. Taas huudeltiin siellä pitkin Elmoa ja Tico-koira haukkui. Kävelimme pienen järven/lammen rantaan, johon olimme viimeksi lopettaneet ja jatkoimme kutsumista ja Tico haukkumista....ja sieltä jostain järven vasta rannalta lähti musta piste tulemaan lähenmmäksi ja lähemmäksi, ja Elmohan sieltä tuli innoissaan ja iloisena :)
Oli kyllä hieno asia, niin rukoukset taas auttoivat! Minä olin pelännyt sitäkin, että miten se antautuu kiinni, kun joskus koira saattaa villiintyä muutamassa päivässä, niin ettei anna ottaa kiinni....mutta onneksi Elmo tuli melkein suoraan mun luo <3Nyt voitte kaikk1 tekin,jotka olette Elmoa muistaneet, huokaista helpotuksesta :)Kiitos kaikille <3

21 kommenttia:

 1. Todella upeeta :). Olen iloinen teidän ja Elmon puolesta!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, uskoin koko ajan et Elmo löytyy.

  VastaaPoista
 3. Voi mikä kiitosaihe ja ihana,ihana asia. Kyllä minäkin murehdin ja nyt helpotuksesta huokaisin!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana uutinen ja kiitosaihe <3

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihanaa, ihan tuli tippa silmään ilosta. Koko päivän ajattelin Elmoa ja kiristyvää pakkasta. Se ei ehkä olisi tätä yötä enää pärjännyt kun on tottunut sisällä olemaan. Kyllä nyt on hyvä mieli. Halaa Elmoa vähän minunkin puolestani ♥

  VastaaPoista
 6. Ihana juttu! Rapsutuksia Elmolle.

  VastaaPoista
 7. Mikä helpotus, nyt tuli niin kylmä kelikin. Rapsutukset Elmolle. :-)

  VastaaPoista
 8. Ihana juttu että Elmo pääsi kotiin ja lämpimään Sinulle kainalokaveriksi! Rapsutuksia sylintäydeltä!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa, kun Elmo löyty ja on taas kotona.
  Varmasti maistuu karkulaiselle ruoka ja lämmin peti.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille kommenteista :)

  VastaaPoista
 11. Ihana kuulla! Oon täällä ihan kyyneleitä tirauttanut, kun oon ollut niin huolissaan. Päivän paras uutinen!

  VastaaPoista
 12. Voi rakas, rakas Elmo!!! :-D
  En ole oikeasti uskaltanut lukea sinun blogiasi, kun olen ollut niin ahdistuksessa Elmon takia. Nyt uskaltauduin vaivihkaa kurkkaamaan ja ONNEKSI oli iloisia uutisia! :-) Voi että olen onnellinen! Muistan niin elävästi vielä, mikä tuska oli sydämessä silloin, kun Sulo oli häveyksissä. Ihanaa, ihanaa, että kaikki päättyi hyvin :-)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)