Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 1. joulukuuta 2014

Tiiättekö mitä....


Arvaa harmittiko, kun eilen illalla tein postauksen ja bloggeri ei suostunut sitä tallentamaan millään...niin pakko on nyt yrittää uudestaan.
Ja tiiättekö mitä muuta: ulkona paistaa aurinko puiden latvoihin :D Kaivattu aurinko!


Miehelle tuli kaveri jatkamaan joenranta-rappusten tekoa. Niin se mennä hujahti taas viikonloppu, mut onneks ei vielä tarvinnut mennä töihin :) No onneks ja onneks...puolensa töilläkin, mutta kyllä mä olen nauttinut, etten ole vähään aikaan ollut. Painajaista näin yks yö, että mut oli jätetty yksin ison lapsilauman kanssa töissä... Kuulin kyllä sellaista, että kun olen 57 täyttänyt ja ollut periaatteessa työttömänä (kun olen työkkärin kirjoissa, kun noita sijaisuuksia ei jatkuvasti ole) niin jos olisin puoli vuotta palkkatöissä, voisin jäädä eläkeputkeen...eli odottamaan rauhassa eläkettä, vaan en tiedä menisikö se noin.
(Ja että kaupungilla olisi velvollisuus työllistää se puoli vuotta.)

Viime vuonna yhdessä kivassa päiväkodissa oli ihan pieni kuusi ruukussa, upean vihreänä se oli kivan näköinen. Nyt on ollut joissakin blogeissa ja lehdissä myös sellainen "muotia", niinpä minäkin kävelylenkillä bongasin tien penkalta kaksi pikkuista kuusentainta ja uskalsin siitä poimia ne mukaani, kun eivät ne siinä voisi kuitenkaan jatkossa kasvaa. Saivat ruukut asunnoikseenja kotipihalta sammalta mullan peitoksi.Eipä tässä meikäläinen muuta. Laskuja pitäs ruveta maksamaan. Nettipankin toiminnassakin on välillä ollut ongelmia. Nyt taivas on sininen ja aurinko alkaa kunnolla paistaa :D Hyvää maanantai päivää itsekullekin <310 kommenttia:

 1. Kaunista maalaismaisemaa <3
  Mukavia päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kaunis maisema ja kirkas taivas! Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös Saila! Huomiseksi tulikin töitä.

   Poista
 3. ♥ihania kuvia ja asetelmia! Täälläkin paistoi aurinko :) :)

  VastaaPoista
 4. Mulla nyt tulee ensi kesäkuussa vuosi oltua töissä ja oon myös 57 v. Hieno juttu jos vois jäädä "putkeen" jo, mut en ole vielä varma tuosta. Pitäisi saada "työkkäriin" yhteys ja kysyä tuota asiaa. Meidän työkkäriin on vaan niin hankala saada nykyisin yhteyttä, olipa mikä asia tahansa. Kun niillä on nyt tapana ottaa työkkäristä päin yhteyttä puhelimella, jos heillä on asiaa :)
  Niin, toisaalta on hyvä ollut olla töissä (laskuja on kivempi maksaa kun on vähän isompi tulo), mut kyllä on väsymystäkin ollut. Vielä pitäisi yli ½ vuotta jaksaa. Kyllä se menee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minuun otettiin puhelimella yhteyttä ja itse asiassa sieltä kuulinkin tuosta eläkeputkesta, kun kysyin, mutta jotenkin epäselväksi asia jäi minulle...Tsemppiä sinulle! Minäkin huomiseksi ainakin menen tekemään sijaisuutta.

   Poista
 5. Auringon valo tekee niin hyvää, vaikka edes hetken verran se paistaisi.
  Sulosia nuo pienet kuuset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko sai minut jopa pikkuisen pitemmälle lenkille tänään :) Huomenna ei lenkille ehdikkään, kun huomiseksi tuli töitä.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)